anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pe cand vom avea si la Orange programele Discovery si BBC Earth?

dumibr
Junior

Buna ziua

Pe cand vom avea si la Orange programele Discovery si BBC Earth sau va trebui sa mergem la concurenta ?

Ne-am saturat de etno si de taraf si de alte programe pline de inteligenta ..... ,maimutiana , cresterea calitatii grilei de programe ar fi bine venita.

Va salut!!

15 Răspunsuri 15

FLo1
#StarMember

@dumibr: Bun venit în Comunitate. Îți recomand să alegi și să plătești ceea ce primești. Dacă nu este disponbil, cauți în altă parte oferta care acoperă cel mai bine preferițele tale în materie de programe TV. Succes. 

fia
Începător

dislike (daca tot nu exists thumb down). Si eu astept discovery, si nu mi se pare un raspuns pertinent

dumibr
Junior

Cred ca asta nu e un raspuns pentru o comapnie cum e orange , asta e un raspuns si o atitudine foarte **beep** fata de sugestii  si posibilele imbunatatiri. Asta este un raspuns de roman put

 

@dumibr: Problema este simplă. Orange nu-ți oferă ceea ce dorești? Atunci de ce mai plătești? Nu ai o ofertă alternativă de ales? Asta e altceva, caz în care vii cu o propunere/sugestie de îmbunătățire a grilei, chiar cu prețul unui abonament mai mare. Dacă solicitarea are susținere (adică nu e un caz izolat), atunci cu siguranță se va implementa.

Totuși, grijă la limbaj. Nu se rezolvă nimic cu astfel de catalogări / caracterizări. 

Anonim
Neaplicabil

Și eu aștept aceste canale, poate pe la anu cine stie

Vio73
#StarMember

Salutare!

Eu am două grile tv, în două locații! Este vorba despre grila fostului Telekom, care nu include posturile amintite și cea prin fibra proprie, care le are. 

Problema majoră că se tărăgănează prea mult cu unificarea celor două grile, pentru că se tinde spre unificarea celor două companii ( Orange Romania și Orange Romania Communications) și atunci se va rezolva și această problemâ. Din păcate, nu știu când se va termina fuziunea dintre cele 2, dar sper să se realizeze repede, pentru că da, grila tv a fostului Telekom este destul de slabă și văd că nu se întâmplă nimic cu ea de prea multă vreme, în ceea ce privește introduce canalelor amintite și pe care, repet, Orange le are pe fibra proprie. Fac un apel și pe această cale către cei de la Orange,  să urgenteze unificarea grilelor mai repede, că sunt prea mulți care așteaptă canalele Discovery HD, Eurosport HD, BBC Earth HD, Digi 24 ( în format HD), Love Nature HD, Euronews Romania ( in format HD), etc, iar din grila Orange ( prin fibra proprie) lipsesc canalele National Geographic, Travel XP, etc.

Deci sunt alături de tine în demersul pe care l-ai inițiat, iar plecarea la alt operator care are și el minusuri destule, nu cred că este o soluție mai bună!

Baftă!

 

Cosmin_Lalut
Junior entuziast

Aveti idee, daca se vor introduce in grila programele ID si TLC, aparținând grupului Discovery? Ca sa trec si eu de.la digi...

Pe grila proprie sunt și acum. Din păcate, nu și în grila Oroc sau pe rețeaua Oroc. Eu le văd fără probleme!

Acest lucru se va întâmpla probabil când vor fuziona cele două companii, adică Oroc va dispărea. 

Anonim
Neaplicabil

Momentan la Tv cea mai buna oferta o are Digi raport pret calitate. Majoritatea canalelor sunt decodate.

E tare oferta la Orange, 6 luni gratis si urmatoarrle 18, cate 26 lei pe luna, net 500 si tv esential prin fibra. Cine mai are asa oferta si ce ti ai putea dori mai mult? Eu din cauza ca am in familie pe mama care urmareste TLC, nu ma pot muta inca. E intradevar o smecherie si la Orange cu cardul CI la pret de 10 lei pe luna. Am 4 tv uri, deci 30 lei plus 26 egal 56. Deci ca si la Digi...La Digi nu am nevoie de card deoarece nu urmaresc programe codate gen HBO sau 4K...Apropo, la Orange nu se pot urmari programele tv fara card CI?

Anonim
Neaplicabil

Tv esential egal cu zero.

Anonim
Neaplicabil

Dupa ce sa terminat oferta vei plati suficient daca ai 4 tv-uri (CI)

Pe rețeaua proprie vezi toate canalele din Tv esențial și fără ci+. Poate sunt maxim 5 care nu le desfaci fără  Crede-mă că am așa ceva și știu ce spun. Nu știu de ce nu au făcut încă nimic și pe partea de Oroc.

 

Am vazut grila. E ok pentru mine. Ce canal din Premium merita in opinia ta?