anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pareri despre calitatea canalelor in Hd?

Geo_3
Explorator entuziast
Calitatea imagini in Hd...
12 Răspunsuri 12

teacher_
#StarMember
Eu urmăresc doar in TV Go Unlimited pe tableta...îmi place calitatea...chiar sunt foarte mulțumit de felul cum se vede!

Vio73
#StarMember
Acum depinde și la care dintre televiziuni te referi și pe ce fel de dispozitive le urmărești, ce diagonală au, etc. Eu, de exemplu, așa cum am mai spus, am și TV satelit și cablu. La satelit văd o calitate net superioară, atât pentru canalele HD, cât și pentru cele SD, în comparație cu ce este la cablu, dar la cablu, programele și transmisia sunt ale Telekom. Sigur, dacă ai un TV cu diagonală de peste 150 cm, s-ar putea să ai unele nemulțumiri și cu imaginea la satelit. Dar deocamdată, rămân cei mai buni pe partea de TV satelit, în raportul calitate-preț. Sper că te-am lămurit cum stă treaba!

Razvan
#StarMember
Calitatea programelor HD pe satelit este cea mai buna la Orange dintre providerii de la noi din țară, poate doar la Ines o sa găsești ceva asemănător, însă la prețuri de Europa de vest.

Vio73
#StarMember
Sigur, Ines are calitate, dar la 50 de euro/lună. Eu am pachet Love în care TV-ul satelit e gratuit! Deci nu se compară. Cel mai bun e clar Orange TV!

Romeo_
Senior certificat
Abia ce mi-am cumpãrat / Smart tv în 4K / Si-mi dau seama la montare / Ca putini emit asa / Tv-urile is facute / Chiar mai mari de metru-n sus / Cand ma uit si eu la film / Parca la teatru m-am dus / Claritatea in Hd / Este chiar putini mai sic / Dar multe televiziuni / Emit doar in analogic / Culorile sunt mai vii / Sunet ca la cinema / Poate nu-s obisnuit / Dar e strict parerea mea.

FaraUnID
Campion certificat
@initiator Ce anume te intereseaza cu privirea la calitatea canalelor in HD? Ai deschis un topic nou in care ai postat 4 (patru) cuvinte "Calitatea imagini in Hd" !?!?!? Care sunt nelamuririle tale? Care sunt asteptarile tale? Impartaseste-ne si noua punctul tau de vedere sau experienta ta in materie! Ofera mai multe detalii pentru a avea un reper in jurul caruia sa graviteze raspunsurile noastre!

teacher_
#StarMember
@FaraUnID, foarte sugestivă comparația. Sincer nu am 4K încă, dar as vrea sa cumpăr anul asta, măcar unul de 80 de cm diagonala...

FaraUnID
Campion certificat
In momentul de fata nu prea se merita investitia intr-un tv 4K din simplul fapt ca marea majoritate a televiziunilor de la noi abia emit HD, plus ca in grila sunt extrem de multe canale care au o calitate a imaginii comparativa cu ceea ce aveam prin anii '90. Prin urmare investitia intr-un 4K este mai mult o fitza decat o necesitate pentru ca nu prea ai ce sa urmaresti in 4K. Desi exista productii 4K, ciocoflenderii de noi nu se deranjeaza sa preia si sa distribuie acel continut in 4K.

Geo_3
Explorator entuziast
Ideea este caci eu am un tv de 139,7 cm si la unele canale tv in miscarea imagini se vede un pic neclar in plan indepartat si cum am avut abonament doar Orange tv vream sa stiu cum stau ceilalti operatori la calitatea imaginii o comparatie...eu in trecut avand si un abonament la sky italia la care calitatea imaginii era superioara ...dar e alta technologie cred nimeni in romania n u cred ca transmite la calitatea aceea....bine si pretul e de o diferenta uriasa....oricum din raspunsuri inteleg caci sunt cei mai buni la calitatea imaginii caci pentru mine nu conteaza cantitatea ci calitatea ....

FaraUnID
Campion certificat
Acum depinde care sunt acele canale tv si daca: 1. Acel canal emite continut HD nativ. - operatorul de cablu poate prelua si retransmite acel feed ca atare; - operatorul face compresie si retransmite feed-ul la o calitate inferioara pentru a face economie de banda; - faca downscaling din 1080 la 720 pentru a face econmie de banda. 2. Acel canal este HD dar poate transmite continut SD (spre exemplu filme si documetare vechi care nu au fost produse nativ la calitate HD). 3. Acel canal emite doar SD (480 sau 560) dar operatorul de cablu face upscaling pana la HD si prosteste consumatorul ca ofera televiziune la calitate HD. Lucrul acesta il facea sau poate inca il mai face Telekom-ul pe IPTV cu unele canale care transmiteau la 720 si care unde imaginea era upscalata la 1080.

Vio73
#StarMember
@Geo, Pe partea de satelit stau cel mai bine, dar cum ți-am spus și mai sus, la o diagonală mai mare, lucrurile nu mai sunt chiar extraordinare. Oricum ai face, soluții mai bune nu sunt la noi. Sigur, dacă o să compari cu alți provideri internaționali, nu ai așa ceva. Dar așa cum ți-am spus, în raportul calitate-preț, Orange tv satelit e cea mai bună alegere! Mai ales dacă îți faci un pachet Love rural! Succes!

razvan32hd
Începător
Cea mai buna calitate de pe piata.