anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Parametrii retea Orange DVB-C ?

Calin_3
Junior
Salut, am un TV Xiaomi 32 inch cu slot CI+, problema e ca nu pot cauta canalele digitale alegand profile predefinite ale operatorilor prin cablu (gen UPC, Digi, Orange) ci doar scanand pe baza unor parametri precum: Network ID, Frequency (khz)... Any help?
De ex. la UPC pentru Cluj am parametri Netwk ID 31430, Start frecquency 306000 khz.
Ideea este ca la o scanare completa ordinea programelor este groaznica, incepe de la 801 si se termina pe la 950 sau 960...
As vrea sa fie in ordinea fireasca a operatorului
20 Răspunsuri 20

Jay
Campion certificat
De la UPC cum ai aflat parametrii?.. Nu de la furnizor? Este o informație pe care, mai repede ti-o poate da furnizorul decât un utilizator al comunității...

Ascary
Campion certificat
Nu ai cum Calin. Scaneaza apoi fa-ti o lista de favorite direct pe televizor sau pe calculator apoi o copii pe un stick usb si o transferi in televizor.Softul de editare canale se numeste ChanSort si il gasesti pe net. Este free.Daca nu te descurci,revino aici si te indrum.

TheSpecialist
Maestru
Eu am pățit treaba asta cu un LG luat acum câțiva ani buni. Nu am reușit nicicum sa salvez canalele conform operatorului, ba mai mult m-am ales și cu o sumedenie de canale bizare. Așa că am mers pe varianta canelor favorite, lista am editat-o și salvat-o direct pe TV. De vreun an oricum nu mai avem probleme, ca fiul meu a memorat poziția tuturor canalelor și îl întrebam pe el unde e canalul pe care vrem sa îl vizionam.

Vio73
#StarMember
Așa cum ți-am povestit unde ai mai scris, depinde de televizor. Eu am un Sony XF 9005, care îmi dă posibilitatea să le aranjez cum doresc. Ar trebui să ai undeva posibilitatea să-ți faci liste favorite măcar. Eu așa am la alte televizoare gen LG, Samsung, etc. Am folosit LG până să am Sony și făceam liste de canale favorite, tot cu ci+. Caută, că trebuie să aibă undeva această posibilitate. Succes!

Razvan
#StarMember
Televizorul tău nu este certificat de rețeaua de CATV, nu apare profilul furnizorului, și ordinea canalelor este în funcție de frecvență, în mod crescător.

DanielaH
Moderator
@Calin, ai reușit să ordonezi canalele? Ți-ai creat o listă de canale favorite? Revino în Comunitate și spune-ne cum ai procedat. Mulțumim!

Calin_3
Junior
Nici o rezolvare deocamdata, am inteles de la ai mei (care stau in alta localitate decat mine) ca a venit un baiat de la Orange si a scanat canalele pe varianta quick si au 170 canale incepand cu 800, 801, etc. Deci nici personalul Orange nu are cunostinta de astfel de parametri. Asta referitor la commentul lui Jay. O astfel de informatie la UPC este publica in orice ghid de instalare a cardului CI+. Asteptam si la Orange un pic mai multa intelegere a situatiei in care se afla, reteaua lor nu este presetata la nici un producator de TV cred. Am acasa si un Samsung si un LG de acum 2-3 ani si sunt presetate doar UPC si Digi. Nu am dorit sa lucrez pe canale favorite, liste, etc as vrea doar ordinea oficiala a providerului conform grilei de programe

Vio73
#StarMember
Eu când dau scanare, aleg ,,alți operatori''.

Calin_3
Junior
daca are cineva TV Box de la Orange si gaseste vreun meniu cu calitatea semnalului acolo poate aparea network ID in format hexa, exista la Digi de ex

Razvan
#StarMember
@catalin, dacă tv nu are certificare, nu are cum să apară posibilitatea căutării grilei de tv Orange la fel ca cea transmisă de către Digi/UPC. Eu am 3 tv LG, cumpărate în 2011-2012 și am setat alți operatori, că la vremea respectivă nu erau certificate, deși am tv prin digi.

Razvan
#StarMember
Tu de fapt cauți nod în papură la Orange, dar problema este la TV. Am cumpărat pentru bunica un smarttv starlight, nu a fost chip să putem aranja canalele și i-am făcut retur și am luat apoi hiunday și aia a fost.

Vio73
#StarMember
Așa fac și eu de fiecare dată când dau scanare.

Calin_3
Junior
Pe TV-ul asta nu exista lista de operatori, nu apar nici UPC nici Digi. Cu toate astea daca ii bagi codul de retea corect de la UPC le gaseste in ordinea operatorului, daca insa ii dai scanare quick fara cod retea, le pune tot de la 800 in sus ca la Orange. Ca atare, hai sa ramanem ontopic, cine poate afla acest cod din 5 cifre?

Cipirix
Junior
Salut, pentru a face manual scanare ai nevoie de : symbol 6900, qam type 256