anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pachetul TV Hungarian de pomană

476867
Începător
Bună! De ce pachetul Hungarian nu conține nici un post HD? De ce sonorul este decalat rău? De ce se aruncă praf în ochi? Cu respect Miklós.
4 Răspunsuri 4

FaraUnID
Campion certificat
Din simplul fapt ca grila de programe, numarul acestora si calitatea semnalului (SD / HD / 4K) nu sunt contractuale.

Razvan
Campion certificat
Că ești pe teritoriul României și pachetul ungarian nu este profitabil pentru introducerea posturilor HD.

FaraUnID
Campion certificat
Pachetul Hungarian este in sistem pay-per-view, adica platesti suplimentar pentru el. Prin urmare partea cu profitabilitatea nu prea tine. Pe DTH pachetul Hungarian 11 canale ungurești + dublaj în limba maghiară pentru 12 canale disponibile, în funcție de abonamentul tău: ID Investigation Discovery, Discovery Channel, Discovery Science, Eurosport 2 HD, AXN HD, AXN Black, AXN White, Epic Drama HD, Viasat Nature, Viasat History, Viasat Explore si Viasat History/Nature HD Pe CATV, sunt 9 canale in pachetul Hungarian, dar toata treaba tine de Telekom.

Vio73
Campion certificat
Din păcate, ai dreptate, pentru că și eu observ că toate canalele incluse în opțiunile Hungarian de pe cablu (prin rețeaua Telekom) și de pe satelit, nu emit în HD. Totuși, sunt unele canale care au și pistă audio în limba maghiară, dacă te interesează acest aspect. Nu știu exact cum este la cablu (nu am verificat), dar la satelit știu că erau câteva. Probabil că vor avea în viitor și acest aspect în vedere și este bine că l-ai semnalat!