anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pachetul TV Hungarian de pomană

476867
Începător
Bună! De ce pachetul Hungarian nu conține nici un post HD? De ce sonorul este decalat rău? De ce se aruncă praf în ochi? Cu respect Miklós.
34 Răspunsuri 34

Asta doar la Orange ... La Digi ( apropo cea mai mare companie de servici tv ) gasesti in pachetul de baza 30 si ceva de  canale unguresti . La focussat  contra sumei de 10 lei in  Pachetul Panonia gasesti 40 de programe unguresti .

Pai e simplu ... toti se bat pe clienti  si nu stiu cum sa-i mai atraga de partea lor . Iar tu spui ca nu conteaza ca nu poti sa atragi mii de clienti  carora nu le poti oferi  ce vor ?

Arad , Oradea , SatuMare , Cluj , Harghita, Mures .... sunt plini de vorbitori de maghiara .

Nu poti gandii doar dptdv. In tara asta sunt multi care vor programe unguresti chiar daca tu nu-ti doresti niciuna ca nu te intereseaza ( e umplutura) Unora nu le place populara sau maneaua ...dar in tara predomina aceste cereri. Deci nu poti judeca dupa gustul tau.

Anonim
Neaplicabil

Le găsești și gratis sau 1 leu la Digi.

Eu mă întreb cum te uiți la 30-40 canale deodată.

Exact la fel cum te uiti tu la toata grila de 150-200 de programe !:) 🙂 🙂

Pe bune ce intrebare e asta ???  Eu zic sa nu te mai intrebi nimic ca iese varza .

Numarul mare de canale ofera diversitate. Prin numarul lor incearca sa acopere toate gusturile . O o muzica , o stire , un film , un reality....

 

Anonim
Neaplicabil

Răspunsul tău ma lămurit.

Eu zic sa te uiți la audiențe canale tv și să vezi ce audiențe au majoritatea sunt de umplutura.

Din nou ...gusturile nu se discuta .

Eu am acces la toate canalele unguresti , detin internet pe fibra si tv full de la digi UNGARIA in ungaria . Nu vreau eu sa vad aceste canale. Cum zic unii  ma interesez ptr un prieten. :):):):):)