anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pachetul TV Hungarian de pomană

476867
Începător
Bună! De ce pachetul Hungarian nu conține nici un post HD? De ce sonorul este decalat rău? De ce se aruncă praf în ochi? Cu respect Miklós.
34 Răspunsuri 34

FaraUnID
Campion certificat
Din simplul fapt ca grila de programe, numarul acestora si calitatea semnalului (SD / HD / 4K) nu sunt contractuale.

Razvan
#StarMember
Că ești pe teritoriul României și pachetul ungarian nu este profitabil pentru introducerea posturilor HD.

FaraUnID
Campion certificat
Pachetul Hungarian este in sistem pay-per-view, adica platesti suplimentar pentru el. Prin urmare partea cu profitabilitatea nu prea tine. Pe DTH pachetul Hungarian 11 canale ungurești + dublaj în limba maghiară pentru 12 canale disponibile, în funcție de abonamentul tău: ID Investigation Discovery, Discovery Channel, Discovery Science, Eurosport 2 HD, AXN HD, AXN Black, AXN White, Epic Drama HD, Viasat Nature, Viasat History, Viasat Explore si Viasat History/Nature HD Pe CATV, sunt 9 canale in pachetul Hungarian, dar toata treaba tine de Telekom.

Vio73
#StarMember
Din păcate, ai dreptate, pentru că și eu observ că toate canalele incluse în opțiunile Hungarian de pe cablu (prin rețeaua Telekom) și de pe satelit, nu emit în HD. Totuși, sunt unele canale care au și pistă audio în limba maghiară, dacă te interesează acest aspect. Nu știu exact cum este la cablu (nu am verificat), dar la satelit știu că erau câteva. Probabil că vor avea în viitor și acest aspect în vedere și este bine că l-ai semnalat!

Cum pot activa optiunea Hungarian ...care la mine in my orange nu exista . Orange Comunication (fostul telekom) apar programele la cautare dar sunt codate . De unde si cum le pot activa ???

Salutare!

În aplicația My Orange nu apare? 

Nu 

Anonim
Neaplicabil

Eu nu  înțeleg cum de nu ați auzit de serviciul de relații cu clienții 300.

Sunați și cereți activarea.

 

E mai usor sa activezi dintr-un buton decat sa tii linia ocupata pana raspunde cineva.

Anonim
Neaplicabil

Există mai multe modalități de a rezolva o problema.

Nu trebuie sa ne blocăm la primul obstacol.

Dacă vrei ceva cu adevărat îl vei obține.

Dat fiind faptul ca si inainte telekom , si acum orange o ard intruna cu my orange . Te tot imbie sa-ti faci cont sa folosesti bla bla ... Ajung la concluzia ca o fac degeaba  , deoarece aplicatia lor e cam degeaba , doar platesc facturi , nu ai toate optiunile prin care sa-ti ia bani.

Eu de aceea am scris mai mult ....ce My Orange cand nu poti face anumite lucruri. Sper ca le-am atras atentia sa-si inbunatateasca serviciile din aplicatie .

Iar prostia cu suna la 300 sa-mi pierd jumate de zi ptr o simpla activare a unui servici tot din banii mei,mi se pare de prost gust. Ca acel anunt " Ptr inregistrare online , etajul 1 camera 4 "

Adica in era tehnologiei mai stam pe telefoane 30-40 de minute sa ...ce ?

Anonim
Neaplicabil

Oamenii încep să se detașeze de televiziune in general.

Nu se mai urmăresc nici posturile românești nu mai vorbesc de cele hungarian.

Se oferă un preț mic la o calitate inferioară pentru canalele hungarian fiind considerate de umplutura.

Nu neaparat. Daca ai fi in alta tara si ti s-ar oferi optiunea de canale in limba romana, sigur ai lua in calcul activarea.

Daca minoritatea maghiara doreste canale (si sunt preluate de cablisti), de ce nu s-ar uita la ele? Eu as vrea canale de limba rusa (motivul este strict subiectiv: vreau sa au limba, nu neaparat stirile), dar UE le-a taiat.

Anonim
Neaplicabil

Cerea mica nu motivează furnizorul.

Cu Rusia situația e diferită în contextul actual.