anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange TV vs. TV Samsung/LG

Stefanidis
Junior entuziast
Salutări...
Am un abonament Orange TV la care am optat pentru un card, în dauna unui receiver, pentru a evita prezența unei alte telecomenzi în casă (eliminăm un stres în plus).
Zilele trecute m-am trezit cu o eroare, în urma căreia soluția propusă pentru remedierea problemei a fost instalarea unui receiver.
Motivația reprezentantului Orange: televizorul e de vină. Samsung (marca pe care o am eu) este mai prost decât LG. N-aș fi avut problema aceasta cu un LG.
Cu alte cuvinte, am instalat un aparat nou, m-am căptușit cu un stres, telecomanda, și mi s-a strecurat și-un vierme, al îndoielii, că nu e bun TV-ul. Problema cu viermele e că afectează creierul: apar pete pe el... una pentru un TV nou etc.
Intrebare: s-a mai confruntat cineva cu o astfel de problemă, a cardului?
Mulțumesc!
14 Răspunsuri 14

Ascary
Campion certificat
Televizorul nu are nimic doar că este mai greu de configurat și în marea lor majoritate cei care instalează sistemele tv Orange sunt pe langa subiect. Toată viața lor au montat STB-uri și atât știu să facă. Când dau de un client cu Smart și care mai e și neserios sa vrea și CAM au incurcat-o. Mie când mi-au dat CAM-ul, 3 ore a stat montatorul până să configureze televizorul. La un vecin a stat o zi, nu i l-am configurat și s-a întors și a doua și l-a configurat până la urmă. Totul este să găsești un băiat capabil care știe să configureze CAM-ul Orange care spre deosebire de alte CAM-uri se configurează mai greu.

Ascary
Campion certificat
Tot Samsung am și eu,am uitat să-ți zic 🙂

Miha_Z
Campion
Si eu am Samsung, dar nu am Orange TV si nu am cum sa te ajut cu un raspuns. Noroc ca avem persoane care se pricep si cunosc si acest serviciu si dedesubturile lui.

Vio73
Campion certificat
Unii zic că e mai bun Samsung-ul, alții că e mai bun LG-ul. Eu am cam la Orange tv cablu tot pe LG smart și e ok. Pe Samsung am receiver.

Laura_cio
Senior
Problema este la instalarea sistemului Orange, nu la televizor. Căutați pe cineva capabil.

Vio73
Campion certificat
Eventual pot ajuta cei de la Serviciul Tehnic de la Orange. Lasă o sesizare și te vor suna oameni care se pricep.

Miha_Z
Campion
Nu avea cum sa fie din cauza televizorului. Ca astfel ar fi trebuit specificat acest lucru la conditiile montarii serviciului. Deci cu siguranta trebuie sa dai peste un angajat capabil care sa solutioneze problema.

eda2k
Cunoscător
Bună ziua, Dacă televizorul are un Smart CI+, se poate opta pentru un card. Pe al meu Sony din 2014, card-ul Orange TV merge foarte bine. Totul ține de configurarea corectă - trebuie selectat operatorul TV și în rest ... next next next ... 🙂

Romeo_
Senior certificat
Nu cred ca televizorul este de vina...eu am card dar nu e de la Orange...am introdus cardul si dirijat prin telefon de un operator am facut setarile iar actualizarea se face automat cand este cazul atunci cand deschid tv-ul.Trebuie sa suni si sa rogi consultantul sa te ajute la setarea televizorului.

cocolosh
Senior certificat
CAM mi se pare cea mai bună variantă, a fost inventat tocmai pentru confortul de a avea o singură telecomandă! Cred că dacă TV-ul este compatibil, Orange trebuie să îl configureze că atare!

Vio73
Campion certificat
Ține și de cel care face treaba la fața locului ( tehnician).

Ascary
Campion certificat
Nu Orange îl configurează ci cel care vine sa monteze echipamentul,iar acesta nu este de regulă angajat Orange,doar colaborator. Însă într-adevăr tine legătura telefonic cu consultanții serviciului tehnic al Orange pentru configurare.

svetalex
Senior certificat
@ Stefanidis deși nu am scris nimic inițial pentru că nu mă pricep, eram curioasă dacă și cum ați rezolvat într-un final

Vio73
Campion certificat
Eu cred că dacă nu s-a rezolvat, trebuie făcută o sesizare către Orange, una scrisă.