anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange TV GO pe Fire Stick 4k

deejay
Începător
Cand faceti aplicatia Orange TV GO sa fie compatibila cu Fire Stick TV 4K? Momentan folosesc versiunea 7 a aplicatiei care merge ok, doar ca trebuie sa folosesc mouse ca sa pot da click sa vad programele.. ar fi bine sa faceti ceva sa mearga nativ fara mouse.
42 Răspunsuri 42

TheSpecialist
Maestru
Stai ca nu înțeleg, folosești mouse pe lângă Fire Stick? Știu ca telecomanda lui are un mouse built-in tocmai pt a facilita navigarea.

deejay
Începător
telecomanda nu are mouse, sau touchpad, exista o aplicatie mouse toggle care face ca tastele directionale sa miste pointerul pe ecran, dar e cam incomod, trebuie activat pointerul apoi "plimbat" pana la postul dorit..cel mai bine ar fi ca aplicatia sa poata fi folosita fara mouse/pointer, gen ca cea de la netflix sau hbo.

TheSpecialist
Maestru
Acum am înțeles. Da, nu ar fi o idee rea sa ii schimbe interfața. Navigarea de pe TV este mai greoaie, dar asta și pt ca a fost gândită inițial pt PC și tableta/telefon.

Miha_Z
#StarMember
Ar fi o idee buna care ar facilita navigarea de pe TV.

deejay
Începător
eu pe fire stick am aplicatii de la 4 provideri: orange, telekom, rds/digi, upc/horizon go. din toate aplicatiile aia de la rds/digi merge cel mai ok, desi si la aia trebuie activat mouse din cand in cand pentru a selecta calitatea streamului, pe locul 2 e cea de la orange care are interfata ok dar ii trebuie mouse, iar cele mai slabe sunt telekom si horizon care desi merg se vede ciudat interfata, dar streamul e ok se scaleaza bine pe tv.

RafaHelper
#StarMember
Salut @deejay, ‏‏‎ ‎ Imi poti confirma daca tu folosesti Orange TV Go din browser pe Fire Stick accesand adresa tvgo.orange.ro ?

Vio73
#StarMember
Eu o folosesc direct din aplicație, prin android tv, dar tot cu mouse!

deejay
Începător
@rafa.bloger eu folosesc aplicatiile android (apk) pe fire stick 4k, nu folosesc nimic din browser.. portalul tvgo.orange.ro il accesez in browser doar pe pc/laptop!

RafaHelper
#StarMember
Salut @deejay, Multumesc pentru detalii! Am cautat cateva informatii si iti pot spune ca ‏‏‎‎momentan nu exista o aplicatie dezvoltata pentru Fire TV sau Fire Stick TV, intradevar aceste 2 produse au la baza Android si poti instala orice aplicatie compatibila desi este recomandat sa folosesti doar aplicatiile din Amazon Appstore pentru Fire Stick. ‏‏‎ ‎ Orange Tv Go nu se regaseste momentan in Amazon Appstore, tocmai de accea exista unele lipsuri in navigare. Poti trimite sugestiile tale pe adresa de mail aplicatii@orange.com pentru a fi luate in considerare. ‏‏‎ ‎ Imi poti spune ce versiune de Orange Tv Go folosesti pe Fire Stick? Poti afla ce versiune ai accesand meniul si apoi setari.

deejay
Începător
intr-adevar aplicatiile le instalez cu adblink de pe pc sau de pe telefon, ele nu exista oficial pe app store, desi ar fi frumos sa existe pentru ca stickul asta 4k e tot ce ai nevoie la un tv, in plus e foarte customizabil, ii pui un home screen simplu si poate sa il foloseasca oricine! versiune app Orange TV Go-ro.orange.tvlive-7.2-1554204236.apk

Vio73
#StarMember
Din păcate, aplicația Orange TV GO nu există în Google Play pe TV android și trebuie descărcată și instalată aplicația aptoide apk. Cred că ar trebui făcut ceva și în acest sens. Eu deja am ridicat către Orange o astfel de problemă și sper să găsească o rezolvare.

RafaHelper
#StarMember
@deejay, exista o versiune noua de Orange Tv Go pentru Android si anume 8.1.1, poti incerca cu aceasta sa vezi daca exista diferente. ‏‏‎ ‎ @vio73 daca ai un Smart Tv poti foarte simplu sa dai cast din aplicatia Orange Tv Go de pe telefon.

deejay
Începător
@rafa.bloger versiunea aia e praf, porneste interfata si apoi da crash.. iar solutia cu cast de pe telefon e aiurea, prefer sa folosesc doar tv-ul cu telecomanda lui sau cea de la fire stick. din moment ce aplicatia digi este functionala 99% doar cu telecomanda de la fire stick, cred ca si cei de la orange pot sa o faca macar la fel de functionala daca se vrea..

RafaHelper
#StarMember
@deejay, e normal ca dea crash pentru ca nu este optimizata pentru acel device. In curand s-ar putea ca versiunea pe care o folosesti acum sa nu mai functioneze pentru ca este una veche, iar dezvoltatorii nu mai ofera suport pentru versiuni mai vechi. PS: solutia de cast era recomandata pentru @vio67. Eu prefer un Chromecast care merge foarte bine cu toate aplicatiile(orange tv go, digi online, telekom tv, akta tv, netflix, hbo go, etc), iar telefonul este telecomanda.