anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange TV Go - extindere optiuni pentru functia de inregistrare

ClaudiuP_1
Explorator entuziast
Recent am vazut ca Orange TV Go se profileaza a fi un real competitor pentru televiziunea clasica si pachetul de TV+Fibra de internet e din ce in ce mai atractiv. Totusi, vad un mare minus in aplicatia Orange TV Go: grila limitata de canale ce pot fi inregistrate. Competitia (Vodafone Fix- ex. UPC) are deja functia de record in cloud de cativa ani implementata, pe langa functia de Rec pe DVR cu HDD/ stick oferite la serviciile lor.
Sunt si pe Orange TV Go cateva canale ce pot fi inregistrate dar momentan nu vad optiunea de a inregistra pe intervale orare iar din optiunile existente, nu toate emisiunile sunt disponibile pentru inregistrare (ceea ce face functia rec putin inutila). Exista ceva perspective de extindere a functiei de inregistrare pe Orange Tv Go?
8 Răspunsuri 8

FaraUnID
Campion certificat
Cred ca tine de acordurile de retransmisie pe care le au televiziunile respective. Si la Telekom se pot inregistra cca 30 de ore de continut in cloud, dar nu este valabil pentru toate canalele si / sau pentru toate emisiunile.

ClaudiuP_1
Explorator entuziast
Știu ce zici dar UPC oferă înregistrarea pe HDD fără a ține cont de tipul de program ( deci pe.ore de transmisie ), ceea ce îmi dă de gândit că aceeași abordare s-ar putea aplica și pentru înregistrarea în cloud ( nu ai datele stocate local ci pe un server). Tot UPC avea și funcția de replay pe anumite programe ( pt a economisi spațiu înregistrează ei automat programele ) și în ultimele 7 zile poți merge sa vezi o anumită emisiune, mi se pare și mai eficient din punct de vedere al stocării datelor. Plus că ei oricum nu mai au costuri cu echipamentul de înregistrare ( pe Smart tv mă refer). Ar fi doar acordurile de retransmisie .... dar per total ar îmbunătăți mult serviciul de televiziune de la Orange, l-ar face măcar comparabil cu concurența.

Ascary
Campion certificat
Si la Focus merge inregistrare pe CAM,doar HDD-ul atasat televizorului sa fie generos. Pe CAM-ul Orange merge doar Timeshift.

Vio73
#StarMember
Este un serviciu care suferă continuu transformări și îmbunătățiri și probabil, în viitor, vom avea din ce în ce mai multe caracteristici. Gândește-te că aplicația pentru android tv a fost lansată de curând.

Ascary
Campion certificat
"Este un serviciu care suferă continuu..." Absolut corect!

ClaudiuP_1
Explorator entuziast
@Vio73, tocmai de asta am deschis un thread cu ideea de îmbunătățire a opțiunilor oferite. Orange devine mai competitiv , nou beneficiem de anumite servicii ce ne-ar putea fi folositoare, îl văd ca pe un win-win .

Vio73
#StarMember
Total de acord și susțin din tot sufletul acest demers!

DanielaH
Moderator
@ClaudiuP, mulțumim pentru topicul propus. Îl vom transmite mai departe colegilor de la TV GO.