anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange TV GO eroare C004

Busa
Junior
Mai are cineve in momentul actual probleme cu Orange TV GO pe Smart Samsung TV cu Tizen? La mine nu functioneaza nici un canal si da eroarea C004. Am dezinstalat si reinstalat aplicatia, scos din priza televizorul, sters din aplicatie device-ul si inregistrat din nou, dar nu am rezolvat nimic.
7 Răspunsuri 7

Vio73
#StarMember
Salutare! Te sfătuiesc să trimiti un email la adresa aplicatii@orange.com, în care să spui numărul de telefon asociat contului my Orange, adresa de email asociată și numele și prenumele. Asta ca totul să fie eficient! Succes!

Busa
Junior
Multumesc!

Vio73
#StarMember
Eu așa fac mereu când am probleme cu aplicația și se rezolvă relativ repede.Sper să reușești! Cu mare plăcere! P. S. Vezi că te pot și suna!

delfinas
#StarMember
Busa, bun venit in Comunitate!!! Intra in topicul din link și poate găsești soluția pt problema ta: https://comunitate.orange.ro/questions/2861807-merge-aplicatia-orange-tv-go-televizorul-samsung.

Anonim
Neaplicabil

Salut Busa! 
Te sfatuiesc sa verifici de asemenea daca in contul tau MyOrange -> daca ai drepturi de administrator si daca in campul numar contact este adaugat numarul tau :
Si de asemenea iti sugerezi sa verifici cu colegii de pe serviciul clienti 300 sau pe chat daca link-uirea contului este corespunzatoare sau nu 
Succes! 

 

DanielaH
Moderator

@Busa, s-a rezolvat situația? Te-au ajutat răspunsurile primite în Comunitate?

Busa
Junior

Nu am rezolvat. Am facut si factory reset TV.  Am schimbat si reteaua de internet. Acest lucru mi se intampla dupa cativa ani buni de folosire a aplicatiei pe acest TV, fara probleme.