anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange TV Go Box

Chris_t
Explorator

Orange lansează TV Go Box: https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/orange-tv-go/tv-go-box/

 

O soluție de accesare TV GO pe televizoarele care nu au acces la aplicația Orange TV Go. 

 

TV Go box:

 

Acces pe televizor la canale TV, filme si seriale din Orange TV Go, oriunde ai fi (acasă sau în străinătate, în SEE).

Acces pe televizor la YouTube

Redare format video – HD; 4K

Conectivitate – Wi-Fi; Ethernet

Compatibilitate – orice televizor cu port HDMI

 

Un fel de Chromecast propriu, la pret accesibil(25-50€, in funcție de abonamentul Orange deținut).

 

O cutiuță interesantă, cu posibilități mari de dezvoltare : IPTV cu toate facilitățile care survin de aici.

 

Dacă Orange ar reuși sa ofere prin Orange TV GO acces la canalele care nu exista în grila furnizată abonaților TV pe fibra Telekom, cred ca ar rămâne repede out of stock la cutiuta asta magica. 

 

Sa vedem dacă asta se și vrea, sau...

10 Răspunsuri 10

Nimcid25
Explorator
Cutia aia este inutila atât timp cât exista Chromecast.

Vio73
#StarMember
Dacă eu am tv cu android și chromecast, la ce-mi mai trebuie? Altfel e bună, dar nu cred că va avea succes!

Chris_t
Explorator
Acum, da, un Chromecast are mai multe facilități. Deși nu știu dacă merg toate canalele TV GO prin Chromecast. Box-ul Orange ar veni cu avantajul ca e mai simplu de folosit. Probabil nu ai nevoie de telefon, ci tot streaming ul se face din cutie. Din nou, depinde ce planuri au Orange. Cutiuta asta probabil se poate transforma relativ ușor în STB de IPTV, cu acces la muuuuulte programe TV. Soluția de cableTV e învechită, are foarte puține funcționalități și posibilități de dezvoltare. IPTV e viitorul, tot ce înseamnă streaming over the internet. Rămâne de văzut dacă o sa rămână la stadiul de TV Box, iar Orange sa dea din coada ca a luat 25€ pe ea și la revedere, sau chiar vor sa facă ceva pe termen lung.

FaraUnID
Campion certificat
Cutia aia va fi un esec (,) comercial de proportii pentru Orange din urmatoarele motive: - nu are slot pentru card de memorie (din descrierea furnizata de Orange) - nu are port USB (din descrierea furnizata de Orange) - din descrierea Orange reise faptul ca nu are browser de internet - din descrierea Orange reise faptul ca nu are un player multimedia incorporat - din descrierea Orange reise faptul ca nu se pot instala alte aplicatii - redare format video 4K -> cate canale 4K sunt grila Orange si disponibile prin Orange TV Go? - exista Chromecast (mult mai polivalent) - in aceeasi bani cumperi o tableta (mult mai polivalenta) cu port Mini / Micro HDMI si faci acelasi lucru Pret standard Orange TV GO BOX - 245 Lei vs Pret standard Chromecast 3 - 192 lei The future is bright, the future is Chromecast!

Nimcid25
Explorator
https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/orange-tv-go/tv-go-box/ 25 euro mi se pare acceptabil. 😄

Vio73
#StarMember
Poate că vor fi și doritori, dar mie mi se pare inutil. Puteau investi în lucruri mult mai practice și mai necesare. A mai fost și stick-ul acela tot inutil.

RafaHelper
#StarMember
Dezamagire, dar cred ca e răspunsul celor de la Orange la oferta celor de la Telekom: https://www.telekom.ro/oferta-smart-tv-stick/ Diferența e ca la Telekom primești un Chromecast pe bune, dar prețul nu te avantajează. Daca acest TV Box costa 10 euro, probabil l-as fi cumpărat sa il incerc si cam atat.

Emanu900
Explorator
Cum isi ia legatura la net? - prin Wifi doar sau are si slot de sim? - daca are slot de sim merge sim de la orice operator sim pentru traficul de date sau doar de la Orange? Intreb pentru folosirea in afara tarii, daca mergi intr-o tara banana de exemplu. Multam

Vio73
#StarMember
Înțeleg că nu are slot sim, deci e doar wifi și atunci ar merge peste tot. De fapt așa se menționează și în descriere.

FaraUnID
Campion certificat
Conexiune la internet este realizata via Wi-Fi sau Ethernet si din ce spune Orange, cutia poate fi utilizata in SEE.