anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange si Disney+

bogapostu
Explorator
Prin Orange se va putea achizitiona in viitor si Disney+
Intr-un sondaj primit astazi am fost intrebat daca stiu despre platforma Disney+, daca as accepta 3 sau 6 luni gratuite la o eventuala achizitie etc (intai am fost intrebat de Netflix, apoi strict Disney +)
9 Răspunsuri 9

FLo1
#StarMember
@bogapostu: ai vreo intrebare sau era doar informare? Chestionare si sondaje se fac multe, iar Orange cu siguranta se numara printre cei care nu stau impasibili la nevoia sau solicitarea clientului. Netflix e una, Disney+ probabil e un post nou de TV ce se doreste a fi inclus in grila cablistilor si nu numai. Cu toate acestea, de la sondare, prospectare, oferire in grila, ..... sunt niste etape de durata, fara a se intampla nimic neanuntat. Cu siguranta se vor cunoaste detalii la momentul potrivit. PS: Si totusi, cum as putea "achizitiona" cele spuse de tine, daca voi fi interesant? Cu siguranta nu din "magazin online". Ar fi interesant de aflat.

bogapostu
Explorator
Vorbim strict de serviciul de streaming Disney+, e gen Netflix cu productii Disney, Marvel etc. Stiu ca are un cost de 7 euro pentru 4K si 4 device-uri Am fost intrebat daca am auzit de el, daca as accepta plata acestuia odata cu abonamentul Orange, sau ca si compensatie (retentie)

Prețul este 30 lei. 

FLo1
#StarMember
Mda, se pare ca un zvon din categoria "momeala" a devenit o stire oficiala. Zvonul este preluat de pe https://www.go4it.ro/content/muzica-si-filme/cand-apare-disney-plus-in-romania-si-cum-poti-sa-ai-acces-la-el-pana-atunci-18687400/ ‐--------------- Dupa cum spuneam, orice prospectare si analiza a unui produs/serviciu dureaza luni de zile pana la concretizare, in acest caz poate si un an de zile. Deci se recomanda rabdarea. Si atat timp cat vei vedea productii marca Disney pe la alte Televiziuni inseamna ca exclusivitatea nu e concretizata. Deci bucura-te de ceea ce ai si va fi mai bine.

Prețul este bun. Merge pe TV. Smart. Viteza internetului trebuie să fie 250m+. 

RafaHelper
#StarMember
Salut @bogapostu, Am participat si eu la acel sondaj. Probabil ca pe viitor se va integra la fel ca HBO Go si Netflix.

Vio73
#StarMember
Salutare! E foarte posibil ca pe viitor să se aibă acces prin intermediul Orange și la acest serviciu. Asta depinde de marketingul lor și de cât de accesibil și căutat este. De aia fac și sondaje.

Ionel_1973
Începător

Disney plus se poate achiziționa prin intermediul Orange. 

zarafanmarian13
Începător

Bună ziua cum trebuie să fac să plătesc 

Disney plus pe factura