anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange Home TV prin satelit - Cum setez listele canalelor TV preferate?

MihaelaA
Ex Community Manager

Știm că mai mulți dintre voi folosiți serviciile Orange Home prin satelit.

Știați că puteți configura până la 5 liste de canale preferate, cu ajutorul receiverului? Astfel, fiecare membru al familiei poate avea propria listă de canale favorite. 

Pentru a configura o listă se procedează în felul următor:  

• Apăsați butonul CH LIST și asigurați-vă că  în partea superioară a ecranului este afișat „ghid TV”
  • Apăsați butonul galben de pe telecomandă, selectați opțiunea  „creează o listă preferată”, dați un nume listei, salvați lista și adaugați canalele dorite
  • După adăugarea canalelor apasați butonul RETURN pentru a ieși din fereastra de configurare

85a2754806c0b281_canale_favorite_1_50.png

Pentru a accesa lista canalelor apasați butonul CH LIST. 

• Dacă ați configurat mai multe liste de canale preferate, navighați între listele create folosind butoanele săgeată stânga/ săgeată dreapta. Pentru a naviga în interiorul unei liste, folosiți butoanele săgeată sus/ săgeată jos
  • Când ați ajuns la canalul TV pe care vreți să-l urmăriți, apăsați butonul OK
  • Pentru a naviga apoi doar în lista acestor canale, apasați butonul OK atunci când în partea stângă este deschisă lista preferata și apoi RETURN, pentru a închide fereastra
  • Pentru a putea naviga în toată lista de canale folosiți butoanele săgeată sus/ săgeată jos de pe telecomandă, până când în partea superioară apare textul „ghid TV”, apasați butonul OK și apoi RETURN, pentru a închide lista canalelor

fe96e9974bc7b12d_canale_favorite_2_50.png

Pentru cei care dețineți carduri CI, setarile se fac din meniul televizorului.

Voi aveți setate liste preferate?

3 Răspunsuri 3

FLo1
#StarMember
Nice one... @Mihaela. Desi nu am abonament TV de la Orange, la mine este o singura lista... si buna. De altfel nu sunt eu mare fan TV. Poate si de aceea nu sunt mai multe liste.
☺Aprecierea oricărui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni! ☺

Ascary
Campion certificat
Frumos review Mihaela. Am liste de preferinta,dar asa dupa cum ai mentionat,avand CAM Orange,listele le-am facut pe laptop apoi le-am transferat pe televizor prin stick USB. Listele le-am intitulat asa :)) : Desene Stiri Filme Discovery Muzica

Vio73
#StarMember
Am liste favorite de la Orange TV satelit de multă vreme, dar Cam încă nu am. Probabil că în viitor voi cere și așa ceva. Mulțumim!
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.