anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange a majorat abonamentul TV prin DTH cu 1,50 euro/luna

Razvan
#StarMember
Veti mai continua sa fiti abonati ai companiei la serviciul de tv prin satelit, acceptând majorarea abonamentului cu 1,5 euro sau veti rezilia contractul, fara costuri aditionale, in 30 de zile de la primirea notificarii?. Trebuie mentionat, faptul ca în urma scumpirii vor fi introduse următoarele canale tv: Magic TV HD, Rock TV HD, Viasat Explore HD, Viasat History HD, Viasat Nature HD, Nicktoon, Nick Jr, Nicklodeon SD, Look HD (2 și 3).
https://www.zf.ro/business-hi-tech/orange-a-modificat-grila-tv-si-le-cere-clientilor-fie-sa-plateasca-1-5-euro-in-plus-pe-luna-fie-sa-rezilieze-contractul-18270311
34 Răspunsuri 34

teacher_
#StarMember
Sincer, in perioada următoare voi merge să închei un contract nou. Este mai scump, dar are suficiente canale HD, și o gama diversificata de servicii. Probabil nu toți o să accepte asta, și vor migra la Digi, sau la alti operatori, care promit marea cu sarea. Probabil majorarea se datorează și introducerii canalelor Look Sport noi, care au achiziționat (destul de scump) careta competiții sportive, precum și niște creșteți de preturi la cei cu care au încheiate contracte... Probabil toți vor majora, mai devreme sau mai târziu.

TheSpecialist
Maestru
Am abonament TV de 2 ani aproape și îl voi păstra în continuare. Grila de canale e destul de variata, regret NatGeo ca a dispărut, dar în rest e ok. Canalele HD se vad foarte bine (având antena satelit). În plus, dacă Orange a majorat prețul, cât de curând vor majora și celelalte companii, probabil încă mai țin prețul neschimbat pt a atrage potențialii clienți care vor rezilia cu Orange. Pt mine, oricum, primează calitatea.

Vio73
#StarMember
Toți operatorii telecom au majorat prețurile în acest an, dar Orange sunt singurii care au introdus și ceva canale în plus sau au transformat unele din calitate SD în HD. Deci, din punctul meu de vedere sunt ok și aceste majorări, ca să nu mai zic de faptul că nu se compară niciun operator la calitatea transmisiei cu Orange DTH! Eu sunt adeptul unui conținut si unei transmisii de calitate, iar Orange înglobează foarte bine aceste lucruri! Mulți spuneau că nu au sport inclus, iar acum au Look Sport HD, Look Sport 2 HD, Look Sport 3 HD, etc. Din câte am văzut grila maximă include 11-12 canale de desene animate, destule canale documentare, majoritatea la calitate HD, peste 10 canale de filme ( în afara Maxpack), muzică de calitate ( MTV, VH1, Trace Tropical HD, Trace Urban HD, etc) și multe, multe altele. Sper ca în curând să revină în grilă și canalele National Geografic!

Ascary
Campion certificat
Orange TV DTH va rămâne televiziunea mea secundara chiar daca au mărit tariful. 1,5 euro față de 15 euro cât plătesc IPTV-ul,e o nimica toată.

Miha_Z
#StarMember
Majorarea s-ar face cu 1.5 euro/pachet incepand cu luna septembrie. Si de asemenea au adaugat programe dar au si scos din grila Orange: Viasat Explore SD, Viasat Nature SD, Viasat History SD, Viasat Nature/History HD, Nickelodeon HD. https://www.media-max.ro/magic-hd-rock-tv-look-sport-2-si...

Laura_cio
Senior
Eu nu am un abonament Orange TV, dar ma gândesc ca și dacă as avea și as prinde o majorare, m-as gândi la ce beneficii am avut de la acest abonament pana acum și dacă ar merita, as continua cu ei chiar dacă as suporta o majorare. Plus ca, majorarea se face prin introducerea unor programe noi și diferențiate in grila. Așa ca, eu as continua contractul.

Ascary
Campion certificat
Nu știam că au și scos programe din lista. Hmm downgrade in timp ce pe IPTV Antena1,PRO TV și Digi 24 transmit in 2K. Așteptăm Upgrade și la DTH Orange.

Anonim
Neaplicabil
Majorarea este justificată dacă au introdus canale noi. Toți operatorii au majorat prețurile abonamentelor, era și timpul să o facă și Orange.

Vio73
#StarMember
Eu prefer să am programele la calitate HD! De ce să le ai de două ori în grilă?

teacher_
#StarMember
Sunt unele canale (TVR, History) care oferă programe diferite în HD decât ceea ce este în SD.

Vio73
#StarMember
Viasat Explore e un canal foarte urmărit de mine. Acum e în format HD, iar eu nu mă supăr deloc! Sunt chiar încântat! Știu că sunt diferite la unele, dar emisiunile sunt transmise la alte ore. History era numai HD oricum. Eu cunosc și grila programelor SD (am și cablu) și pot spune că Orange DTH e cu multe clase peste concurență pentru că le transmite în format HD. De fapt, este unul dintre cele mai importante puncte tari!

Ascary
Campion certificat
Daca n-au băgat NatGeo n-au făcut nimic 🙂

Vio73
#StarMember
Dar ce provider din România mai are în grilă Viasat Explore HD, Docubox HD, Discovery Science HD, Discovery Showcase HD, Filmbox HD, My zen HD, Travel Channel HD, Trace Sport HD, Viasat Nature HD, Viasat History HD, History HD, Mezzo live HD, Rock Tv HD, Magic Tv HD, Trace Urban HD, Trace Tropical HD, MTV Live HD, Discovery Turbo Extra HD, Animal Planet HD, Flight Box HD, Outdoor Channel HD, Fishing&Hunting HD, Eurosport 1 și 2 HD, Motorvision HD, Look Sport 1, 2, 3 și Plus HD, etc? Ca atare, nu cred că este mult 1,5 euro în plus pentru o grilă cu atât de multe canale și la o calitate foarte bună!

FaraUnID
Campion certificat
Urmeaza sa am maine (luni) o discutie cu un reprezentant de la ofertare sa vad daca pot compune un pachet LOVE din televiziune prin card CI + Home Net 4G + Repozitionarea abonamentelor de voce la care sa se adauge si bonusul de vechime in retea. Revenind la subiect: Daca nu ma insel eu, Magic si Rock au intrat in must-carry si trebuiau introduse in grila, prin urmare nimic de discutat aici, cu mentiunea ca vorbim de televiziuni muzicale de nisa care difuzeaza altecva decat cele 20 - 25 de piese comerciale ale momentului cum procedeaza celelalte televiziuni de muzica. Desenele animate sunt irelevante pentru mine. Sunt fan documentare atat timp cat nu difuzeaza aceleasi documentare pe repeat, cum fac altii.