anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu se mai poate viziona nici un program pe TV GO BOX (eroare player S800)

Daniel_201
Junior entuziast

Buna seara , nu se mai poate viziona nici un program pe TV GO BOX....afiseaza eroare de player S800...stie cineva ce sa intimpla ? Multumesc frumos !!

16 Răspunsuri 16

Vio73
#StarMember

Salutare!

Probabil trebuie să dai o resetare/reinstalare și să te reautentifici. Dacă nu funcționează, cere ajutorul la adresa de email aplicatii@orange.com

Le dai numele și prenumele, adresa de email asociată contului și să sperăm că îți vor rezolva problema.

Succes!

Daniel_201
Junior entuziast

Multumesc Vio 73 🙏

Cu plăcere! Ai rezolvat?

Daniel_201
Junior entuziast

Salut, 

am luat legatura cu cei de la departamentul tehnic dar din pacate problema persista, sper ca in zilele urmatoare sa se rezolve. 

O zi buna !

Sunt convins că se va rezolva!

DanielaH
Moderator

Daniel, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația?

Buna ziua,

am luat legatura cu colegii dv. de la tehnic vineri dar din pacate nu s-a rezolvat problema. Problema persista si pe laptop si pe telefon si pe dispozitivul TV Go Box. Va rog sa ma ajutati !!

Multumesc frumos !

Cu respect Cotuna Daniel

Îmi pare rău că nu s-a rezolvat încă. Dar dacă ai făcut deja o sesizare la noi, înseamnă că situația ta este în atenția colegilor noștri de la departamentrul tehnic. Te așteptăm să revii cu vești bune să ne spui cum s-a remediat.

Daniel_201
Junior entuziast


 Asta mi-au comunicat colegii dv. de la tehnic:

  Colegii ne-au comunicat ca au verificat si ca  IP-ul nu este blacklistat nicaieri la noi, ar trebui sa se poata conecta si sa va rugam sa incercati si alta retea , daca aveti posibilitatea sau date mobileDaca foloseste vreun VPN, sa verifice sa fie OFF. 

Eu nu folosesc nici un VPN, locuiesc in Austria si ar trebui sa functioneze ca sunt pe teritoriul UE. Providerul meu de internet este Energie AG si am internet prin fibra optica.

Va multumesc.

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Mda… Serviciul ar trebuie sa functioneze in UE…. Din pacate, nu esti singurul caruia nu-i functioneaza. Au mai fost cateva topicuri deschise pe aceeasi tema.

Poti testa foarte usor daca problema este de IP sau nu (tind sa cred ca este) folosind un VPN si setandu-l pe Romania. Daca merge cu IP de Romania, e clar unde e problema.

Client Orange

Daniel_201
Junior entuziast

Salut,

vreau sa mentionez ca de can mi-am schimbat providerul de internet nu mai functioneaza aplicatia tv go pe nici o platforma nici pe dispozitivul tv go box. ....apare eroare de player....mi-am instalat ieri pe telefon un VPN pentru Romania ( eu locuiesc in spatiul UE ) si a mreusit sa accesez toate canalele pentru o perioada scurta de timp. Problema e ca platim pt servici pe care nu le putem accesa in spatiul UE cu toate ca se specifica ca sunt functionale si in UE.

Multumesc Orange si o zi buna va doresc !

Daniel_201
Junior entuziast

Salut, 

la aproximativ doua luni de zile , problema a fost remediata de catre cei de la departamentul tehnic.

Multumesc.

Salut, @Daniel_201 ! Ne bucurăm că ai reușit să rezolvi. Ți-au zis colegii din departamentul tehnic care era problema?

Daniel_201
Junior entuziast

Buna Georgiana,

nimeni nu m-a informat ca s-a rezolvat problema, eu am descoperit cand am incercat din nou sa verific daca functioneaza ....important e ca s-a rezolvat....probabil din cauza ca locuiesc in spatiul UE nu a functionat pentru ca cu VPN functiona fara probleme. Pe aceasta cale multumesc tuturor celor care au venit cu sfaturi si sau implicat.

O zi frumoasa !!