anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Netflix reduce costul abonamentelor

TheSpecialist
Maestru
Majoritatea utilizatorilor de Netflix au primit sau urmează sa primească în cel mai scurt timp un mail prin care sunt anunțați ca abonamentul lor se va iefteni. Este vorba de o reducere de doar 20 cenți ; nu e mare lucru dar mi se pare un exemplu de bune practici în contextul în care, explica Netflix, au fost reduse anumite taxe pe care compania le plătește. Când aceste taxe vor reveni la valoarea de dinainte și prețul abonamentului se va modifica.
Pana atunci, cu siguranță, Netflix va mai câștiga câțiva abonați.
Sursa știre: https://www.capital.ro/netlix-schimba-preturile-s-au-dat-mailuri-cu-detalii-cat-va-costa-abonamentul.html
17 Răspunsuri 17

svetalex
Senior certificat
Nu este o reducere semnificativă. Îmi place Netflix însă ar putea să „lucreze” mai mult la prețuri 🙂

FaraUnID
Campion certificat
20 cenți !!!! WOW! In felul acesta o sa ne putem permite si noi o vacanta intr-un loc exotic care vacanta in loc exotic este mult mai ieftina decat o vacanta in Romania. Ce sa spun, devii bogat peste noapte, iar economia pe care o realizezi intr-un an poate fi redirectionata spre un fond de pensii privat, spre o asigurare medicala privata sau o asigurare de sanatate privata.

TheSpecialist
Maestru
Cu siguranță. Preturile lor sunt destul de piperate, dar pe de alta parte calitatea streamingului este impecabila, și conținutul destul de bogat și actualizat.

svetalex
Senior certificat
Nu știu ce să zic legat de calitate. Am de puțin timp un cont de Netflix, dar când am vizionat filmul The Irishman sunetul avea o întârziere vizibilă și deranjantă față de imagine spre finalul filmului. Am pus asta pe seama faptului că este un film destul de lung (3h 29 min) dar nu mă așteptam la asta pe Netflix

Miha_Z
#StarMember
O reducere infima pt clienti, dar pentru firma raportat la numarul de abonati inseamna ceva.

TheSpecialist
Maestru
@svetalex, nu știu ce sa zic, noi consumam Netflix de ani buni și niciodată nu am avut nimic de reproșat. Cu excepția prețului abonamentului. :))

Razvan
#StarMember
Calitatea HD lasă de dorit, la multe filme apar frame-uri la imaginile în mișcare, bine că nu îngheață.

Ascary
Campion certificat
20 de centi?! De ce nu 10,ca-i tot aia. Astia-s rad de noi. 60 de lei pe luna! Si mai fac gura (presiuni) ca de ce nu se inchid site-urile si aplicatiile ilegale de filme.

delfinas
#StarMember
Mai bine se abtineau, nu stiu daca abonatii vor fi incantati sau vor mai corupe unii noi, pt ca suna ca o bataie de joc! La cati abonati au avut in perioada pandemiei, isi puteau permite o reducere mai mare!

TheSpecialist
Maestru
Asa ni se pare noua romanilor, dar sa știi ca în afara, aia se bucura la 20 de cenți de parca a venit Moș Crăciun. Stai liniștită, ca în spatele unei astfel de decizii sta multă muncă și socoteala.

svetalex
Senior certificat
@delfinas sunt și multe conturi de Netflix pe care sunt câte 4 familii. Nu toți utilizatorii plătesc abonamente individuale

delfinas
#StarMember
Niste zgarciti, se bucura la cativa centi! 🙂 Asa se fac banii! 😄

Jay
Campion certificat
Pe mine m-au cucerit reclamele, in rest, le doresc succes.. ca eu n-am avut niciodata atat de mult timp incat sa nu gasesc ceva la televizor sau pe net, sa treaca timpul mai repede :))))

Ascary
Campion certificat
plus ca ai alternativa Stremio,nu? :))