anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nelamurire în privința rezilierii contractului tv

romeo_amarandei
Junior entuziast
Am vorbit in data de 14.04.2022 cu o doamna de la Orange pentru prelungirea contractului de abonament tv. Am primit acasă noua ofertă și clauzele contractului dar ce să vezi? Eu ca client am numai obligații iar firma Orange nimic. Nu are nici o obligație față de mine mai exact daca domnii doresc sa-mi încarce factura o pot face in voie. Eu nu pot sa solicit nimica de la dumnealor, mai mult că sa reziliezi un contract cu aceasta firma trebuie să plătești și taxa. Daca eu nu mai sunt in perioada de contract cu Orange și am solicitat reziliere de ce trebuie sa mai aștept o lună în plus că sa rezilieze contractul? Imi plătesc vreo taxa mie ? Am discutat astăzi cu o doamna de la rezilieri care mai avea și tupeul sa tipe la mine de parca eram eu plătită din banii ei nu invers. Asta este situația. La banca daca faci un contract tot ai clauze dar aici ești numai obligat. Zi buna.
4 Răspunsuri 4

Miha_Z
#StarMember
In mod normal daca doresti sa reziliezi un contract, trebuie sa faci cererea cu o lună de zile înainte. Așa este la majoritatea firmelor. Dacă ești în afara perioadei contractuale, n-ar trebui să plătești pentru acea lună de așteptare, fiindcă ai platit-o anticipat la încheierea contractului. Ți se cere taxa de reziliere, daca vrei să renunți la contract înainte de termen, practic vei plati taxa de instalare care a fost gratuita.

Pololică
#StarMember
Inainte sa ne aprindem: Orange are obligatii contractuale, nu doar clientul. Revenind la oile noastre: inteleg ca s-a facut fidelizare prin telefon. Termenul de renuntare la contract (atentie: doar pentru ca este incheiat la distanta) este de 14 zile. Astazi fiind 21, mai sunt 7 zile in care se poate renunta la contract (cu solicitare) fara a plati penalizari (dar se plateste perioada cat contractul a fost activ). Am reziliat eu un contract saptamana trecuta (mi-au propus si am acceptat telefonic marti, cu rezilierei vineri. Acum astept curierul sa ridice aparatura primita). Nu au incercat sa ma intoarca, doar am fost intrebat care este motivul (oricum, la cat de intepat eram (nu neaparat din vina Orange) nu cred ca as fi fost mandru de ce as fi scos pe gura daca ar fi incercat sa imi ofere altceva).

Vio73
#StarMember
Eu am închis acum cu Digi și chiar dacă doream să plătesc anticipat ultima lună, nu au vrut să-mi închidă pentru că doreau să le plătesc taxă de reziliere anticipată. Deci nu vă mai mirați, pentru că nu doar Orange percepe anumite lucruri.

Dorulet
Începător
Sunt niste nemernici , daca pot spune asa , eu am fost plecat in vacanta m - a sunat un sictirit si suparat acum vre -o luna nu am inteles nimic din ce a spus i am inchis telefonul si acum primesc facturi identice cu cei de la telekom , daca vreau sa iau contact cu ei la ora 23 nu pot decat cu plata , maine la prima ora merg si reziliez tot cu ei in caz ca nefericitu ce m-a sunat a continuat abonamentul si chiar in instanta daca este cazul….