anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Lista posturilor TV "must carry" pentru 2021

FaraUnID
Campion certificat

Consiliul Naţional al Audiovizualului a anunţat lista principiului must carry pentru anul 2021. Aceasta a ajuns la 40 de canale, plus posturile din pachetul TVR, plus posturile de televiziune a căror obligativitate de retransmitere este stabilită prin acorduri internaţionale.

 

  • LISTA MUST CARRY 2021

1. Romania TV
2. National TV
3. Digi 24
4. B1 TV
5. Realitatea Plus
6. Favorit TV
7. Trinitas TV
8. Kiss TV
9. Naţional 24 Plus
10. Taraf TV
11. U TV
12. Music Channel
13. Aleph News
14. Speranţa TV
15. Magic TV
16. Hit Music Channel
17. Naşul TV
18. A7 TV
19. Bucureşti TV
20. Party Mix
21. TV SudEst
22. Alfa Omega TV
23. Orizon TV
24. Tradiţional TV
25. Credo TV
26. Travel Mix
27. Cinethronix
28. Telestar 1
29. Medika TV
30. Rock TV
31. Mooz Dance
32. Inedit TV
33. NCN
34. Canal 33
35. Kapital TV
36. Emi TV
37. Metropola TV
38. IDA TV
39. 24 Mix Teleshop
40. CineTube

 

  • Cum am precizat initial, la aceste canale SE ADAUGA PACHETUL TVR alcatuit din:

1. TVR 1 / TVR 1 HD
2. TVR 2 / TVR 2 HD
3. TVR 3
4. STUDIOUL TERITORIAL CLUJ (Judeţele CLUJ, BISTRIŢA-NĂSĂUD, SĂLAJ, BIHOR, SIBIU, MARAMUREŞ, SATU-MARE)
5. STUDIOUL TERITORIAL CRAIOVA (Judeţele OLT, VÂLCEA, GORJ, MEHEDINŢI, ARGEŞ, DOLJ, TELEORMAN)
6. STUDIOUL TERITORIAL IAŞI (Judeţele IAŞI, VASLUI, NEAMŢ, VRANCEA, GALAŢI, BOTOŞANI, SUCEAVA, BACĂU)
7. STUDIOUL TERITORIAL TÂRGU MUREŞ (Judeţele MUREŞ, ALBA, BRAŞOV, HARGHITA, COVASNA)
8. STUDIOUL TERITORIAL TIMIŞOARA (Judeţele TIMIŞ, ARAD, HUNEDOARA, CARAŞ-SEVERIN)

 

  • Servicii de televiziune a căror obligativitate de retransmitere este stabilită prin acorduri internaţionale la care România este parte :

1. TV 5
2. Moldova 1 - amânat până la rezolvarea de către Compania “Teleradio-Moldova” a problemelor ce vizează transmisia programului Moldova 1 pe teritoriul României

 

Sursa - https://www.cna.ro/Lista-sta-iilor-TV-pentru-2021-in.html

 

Introducerea Aleph News in must carry este usor trasa de par deaorece postul s-a lansat in septembrie 2020. Prin urmare rapoartele de monitorizare a audientelor nu acopera tot intervalul 1 ianuarie 2020 - 31 decembrie 2020.

 

Dupa cum se observa si era si de asteptat, Prima TV nu se mai regăseşte în această listă. Odata cu preluarea de catre Clever Media, Postul a făcut solicitarea la CNA din decembrie 2020 pentru a iesi din must carry, asa cum s-a intamplat cu toate statiile din cadrul protofoliului Clever Media. Cu alte cuvinte, nu va mai fi preluat în mod obligatoriu, iar cabliştii care îl vor avea în grilă vor trebui să plătească.

 

@ReteauaNumarul1 Mai adaugati +1 euro / lunar la plata abonamentului, pe motiv ca aveti Prima TV HD in grila si oferiti servicii de calitate adaptate pe nevoile clientului.

9 Răspunsuri 9

RafaHelper
#StarMember
Din aceasta lista ma intereseaza un sigur post TV si acela il pot urmari gratis pe internet.

FaraUnID
Campion certificat
In fiecare an lista must carry a inclus canale de umplutura. Pot sa inteleg includerea TVR - Televiziunea publica, disponibila in mod gratuit fiecarui cetatean indiferent de providerul la care este abonat. Mai trist este faptul ca aceste canale din must carry (cca 50 la numar) vor reprezenta pachetul de baza in cazul fiecarui provider de televiziune (DTH, CATV, IPTV, WebTV). Practic, in nesimtirea lor, providerii vor cere bani pentru o grila de programe alcatuita din canale gratuite obligatorii disponibile in must carry.

Anonim
Neaplicabil
Nu merita sa mai platim cine stie ce abonamente la TV, asta-i parerea mea si e de mult. Cu o conexiune buna la net ai tot ce vrei, cand vrei si unde vrei.

ceacanaule
Junior entuziast
prea multe posturi care nu isi au rostl lor in faimoasa grilade ex METROPOLA TV,A7TV,CANAL 33.EMI TV, IDA TV care dupa mine sint posturi prostesti

Anonim
Neaplicabil
Mi se pare o mare tâmpenie lista asta obligatorie de posturi TV, sunt multe inutile în așa zisa listă "must carry".

GOLDzila
Explorator
Din câte văd la această listă trag o singură concluzie : angajații CNA au întrerupt tratamentul alopat gen DIAZEPAM , XANAX , samd Îmi vine să îmi dau palme cu piciorul să mă trezesc la realitate cu asemenea listă . " Cu siguranță este vinovat și aici Dragnea și PSD-ul "

TheSpecialist
Maestru
Dacă CNA-ul introduce în grila obligatorie un post de genul TarafTV , asta spune totul despre șleahta aia de oameni. Și oarecum despre noi, restul romanilor care acceptam mizeria asta. Opriți planeta , eu vreau sa cobor !

FaraUnID
Campion certificat
De EMI TV nici nu stiam ca exista, am auzit citind comunicatul respectiv. Din pura curiozitate am intrat pe site-ul lor si.... e o gluma proasta: Design, optimizare, informatii oferite, date identificare, date contact. Plus ca sunt extrem de multe canale locale / regionale al caror target este extrem de bine definit, cu o calitate execrabila a imaginii si care pur si implu nu au ce va sa caute intr-o grila cu distributie nationala. Clar membrii CNA au nevoie urgenta de un transplant de creier.

ciprian87
Începător
Și oare de când se pune în aplicare? Cei de la RDS când i-am sunat au spus ca ei încă nu au fost notificări de către CNA