anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

In ce an din secolul acesta Orange va avea aceeași grila tv pentru toții abonații

Nicolae76
Explorator
 
5 Răspunsuri 5

FLo1
#StarMember

@Nicolae76: Dacă ești cu adevărat "Orange", ești dornic să utilizezi serviciile oferite de către "Orange", atunci ori ai răbdare urmărind progresul unificării celor 2entități, ori cauți alternative. Schimbarea vine voit, nu impus. Numai bine. 

Aceste modificării pe când le preconizezii mai precis an anul 2040 sau 2050 

La evoluția tehnologiei.... având în vedere precedentul V+UPC.... posibilă unificare cam în 3 ani. Cauza: infrastructura pe fibră a OROC lipsește în zone unde ar trebui să fie disponibilă o grilă unificată. Chiar la mine în bloc de oraș universitar, un abonament nou de TV beneficiază de coaxial în loc de fibră. Pe orașe mici sau sate e similar. Deci schimbările așteptate se pare că se fac în pași de dans. Așadar.... mulțumesc de înțelegere. 

delfinas
#StarMember

Nicolae, noi suntem tot clienti Orange, ca si tine, asa ca nu putem sa te ajutam cu aceasta informatie.  Stiu doar ca acest proces de  unificare OROC si ORO o sa mai dureze cateva luni. Nu e usoara alinierea celor 2 entitati, mai trebuie putina rabdare.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Din câte știu, ar mai fi doar canalele Discovery și Eurosport (în mare) neintroduse în grila OROC. Deci în mare parte sunt unificate și probabil se vor unifica definitiv când OROC va dispărea și se va integra în ORO.