anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Exista posibilitatea de a viziona Eurosport România pe Orange TV GO?

georgegrigore19
Începător
Pe opțiunea WORLD HD de la Orange TV GO pana acum o săptămâna vizionam Eurosport România, dar din weekendul trecut a dispărut, nemaiavând acces. Am observat ca nici pe opțiunea Family nu figurează și întrebarea este dacă este vreo posibilitate la Orange de a viziona Eurosport România ?
1 Soluţie acceptată‚

Salut! Canalul Eurosport HD (Romania) pe care incerci sa il accesezi este disponibil doar cu oferta TV prin fibra proprie Orange. In luna octombrie ai putut accesa acest post deoarece a fost disponibila o promotie de canale gratuite. In Orange TV Go ai acces la canalele Eurosport HD si Eurosport 2 HD.

Vizualizare soluţie în postul original

22 Răspunsuri 22

nu le mai gasesc 🙂

georgegrigore19
Începător
Pai am Orange LOVE pachetul full la TV și Net din Februarie 2020 și nu am eurosport deloc. De ce?

Alex_33
Junior entuziast
In urma cu cateva luni si eu il puteam accesa, dar acum nu imi mai merge. De multe ori nu imi merg nici celelalte programe de sport. Sunt total dezamagit de serviciile celor de la Orange pe partea de televiziune. De exemplu in seara aceasta nu imi functioneaza LookSport plus de vreo ora pe satelit.

Geo_3
Explorator entuziast
Aceeasi problema o am si eu ....Si nu inteleg de ce Eurosport 1 varianta romaneasca nu intra in grila il cerem de mult timp...Eu avand pachetul la satelit full nu vad canalele in orange go decat cateva...Pacat ca eu sunt multumit de tv dth de la Orange....

Vio73
#StarMember
Poate se va face ceva și în sensul rezolvării acestei probleme după ce se va finaliza tranzacția de preluare a Telekom fix. Se cere de prea mult timp introducerea acestui canal în grila tv satelit și pe Orange tv go. Mă gândesc că poate își fac și propriile canale de sport.

Razvan
#StarMember
Eu cred că l-ar putea introduce foarte ușor și în OTV GO dacă ar exista puțină voință și putință, însă ei au pus 2 grile în paralel, cea de pe DTH și cea de pe fibră și cred că, la momentul actual, nu pot fi combinate, dpdv tehnic.

DanielaH
Moderator
@georgegrigore1987, revin cu o clarificare - Canalul Eurosport HD (Romania) este disponibil doar cu oferta TV prin fibra proprie Orange (https://www.orange.ro/love/local/client-orange/ ). Vom edita răspunsul nostru de mai sus pentru a fi mai clar și pentru a evita confuziile. Mulțumim pentru înțelegere.

Vio73
#StarMember
Poate în curând va fi toată fibra proprie ( inclusiv cea a Telekom) și se va rezolva și acest impediment.