anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Este posibil sa primesc un Orange TV DTH gratuit dacă îmi fac un abonament Smart Home?

Ascary
Campion certificat
Vreau să îmi fac un abonament Smart Home și aș vrea să știu dacă aș putea primi și Orange TV gratuit (satelit) ținând cont că mai am un abonament de voce (doua numere)
11 Răspunsuri 11

Julian9000
Începător
Nu cred ca va fi gratis.

FaraUnID
Campion certificat
Din cate am vazut eu, in oferta comerciala nu au asa ceva. Poti trimite solicitarea ta catre cei de la Ofertare / Comercial si vezi daca poti obtine ceva personalizat. Posibil sa se acorde ceva reduceri pe cont la nivel de pachet de servicii, dar gratuit nu prea vad. Eu sunt interesat daca la pot forma un pachet Love din Internet fix 4G + TV prin modul CI + Mobilele de pe cont si daca se acorda bonusul de vechime in retea?

Miha_Z
#StarMember
Nu vei primi gratuit Orange TV prin satelit la achizitia abonamentului Smart Home. Pana la urma sunt doua abonamente diferite. In schimb poti adauga la abonamentul de voce mobila internet fix 4G, cu preturi de la 8 euro/luna si in acest caz primesti televiziune prin satelit gratuit. https://www.orange.ro/love/satelit/client-orange/index.html

Vio73
#StarMember
Bună întrebarea, dar nu cred. Numai pe la pachetele Love îți iese unul dintre servicii gratis. Sau doar dacă ești un foarte bun negociator!

Laura_cio
Senior
Nu poți primi unul gratis, însă, prin Orange Love poți lua in rate un TV începând de la 1€. https://www.orange.ro/love/produse-in-rate/

Diana
Cunoscător
La doua abonamente de voce cand am achizitionat internet mobil de 8 euro am primit televiziunea prin satelit gratis

Vio73
#StarMember
Da, pentru că ai pachetul Love.

Ascary
Campion certificat
Da știu că se primește tv gratis la doua de voce și internet însă mă gândeam că poate și la Smart Home ar merge. Până la urmă banii se duc "buzunarele" aceleași companii chiar daca serviciul e diferit.

Vio73
#StarMember
Așa mi s-ar părea și mie corect!

Romeo_
Senior certificat
Suna un consultant Orange si negociaza...poate obtii o oferta buna 😉

Vio73
#StarMember
Serviciile Orange cred că pot fi ,,împachetate". Condiția ar fi că abonamentele trebuie actualizate.