anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

emitere factura cu servicii tv suspendate

Bujor
Junior

Buna ziua, am o nelamurire, putin juridica, putin logica....daca am serviciile tv restrictionate pentru neplata, de ce mi se emite factura lunara in continuare? (mentionez ca sunt servicii de la alta companie).

1 Soluţie acceptată‚

delfinas
#StarMember

Bujor, bun venit in Comunitate!!!

Chiar daca ai serviciile suspendate, contractul merge mai departe pana e reziliat, asa ca platesti abonamentul in continuare pana se inchide contractul.

Vizualizare soluţie în postul original

6 Răspunsuri 6

delfinas
#StarMember

Bujor, bun venit in Comunitate!!!

Chiar daca ai serviciile suspendate, contractul merge mai departe pana e reziliat, asa ca platesti abonamentul in continuare pana se inchide contractul.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Dacă ai serviciile suspendate pentru neplată, facturile vin în continuare, chiar cu penalizări. 

Cam așa stau lucrurile!

Pololică
#StarMember

Salut!

Facturile (pentru abonamente) se emit asa (strict cu titlu de exemplu):

  • abonament pentru perioada 01-31 ale lunii curente (in care se emite)
  • rate aferente lunii in care se emite factura
  • consum (suplimentar sau inclus, penalizari, corectii, etc) pentru luna anterioara

Factura curenta poate contine doar penalizari daca nu ai platit si abonamentul a fost suspendat/inchis.

Totusi, avem rugamintea (noi, cei din comunitate) sa ne spui si contextul in care ai primit factura. Nu de alta, dar zici ca ai servicii de la alta firma si nu inteleg de ce ai face doua abonamente pentru acelasi lucru.

Bujor
Junior

buna ziu si multumesc pentru raspuns...asa am incercat sa le spun si eu, dar ei sustin ca eu tot trebuie sa platesc abonamentul lunar, chiar daca am serviciile suspendate..pe scurt, am intarziat plata la abonamentul tv vdf....aproximativ 2 luni (85 lei)...si m-au anuntat ca mi-au restrictionat serviciile. Am fost curios sa vad daca mai vine factura cu plata abonament sau nu sau doar factura cu penalitati..astazi mi-a venit factura cu tot cu abonament, a urcat la 130 lei...am sunat si mi-au spus ca se emite factura in continuare chiar daca sunt restrictionate serviciile, pentru ca ei au semnal pana la stalp...🤔..asta este povestea...am incercat sa le explic ca din moment ce serviciile sunt restrictionate nu au cum sa-mi emita factura pentru servicii, dar nu ai cu cine sa te intelegi...

Bujor, e adorabila naivitatea ta!!! :))

Ei își fac datoria și se ocupa ca serviciile lor să funcționeze, așa cum ti-au zis și ei. Crezi că dacă ți se suspendă serviciul pentru neplată, te iartă pe următoarele luni??? In nici un caz!!! În curând te vor da pe mâna unor recuperatori de credite. Daca ai salariu, te trezești cu poprire pentru suma datorată. Daca nu ai, ai scăpat, dar vei fi pe lista neagră a providerilor de servicii de telecomunicație și nu cred că vei mai putea încheia un contract cu alta firma.

Bujor
Junior

Multumesc mult tuturor pentru raspunsuri, maine ma duc sa platesc factura si sa depun o cerere pentru rezilierea contractului...