anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Desfiintare TV satelit Orange

BlackWolf
Senior certificat

Buna ziua,

Am fost sunat azi de un reprezentant Orange care mi-a facut o oferta de TV+Internet prin fibra, cu cele mai ieftine optiuni, ceea ce nu ma intereseaza. Si la televiziunea premium prin fibra lipsesc niste posturi care ma intereseaza si pe care le am la televiziunea premium prin satelit, cum ar fi Discovery, ID, Animal Planet, Eurosport...etc. Alta este problema, ca mi-a spus ca va desfiinta televiziunea prin satelit si vor ramane doar pe fibra, ceea ce mie imi miroase a vrajeala si a minciuna, cum mint deobicei agentii tuturor companiilor.

Stie cineva ceva de treaba asta cu televiziunea prin satelit?

Multumesc!

1 Soluţie acceptată‚

Blue12
Senior

Concluzie:

Daca le zici ca vrei sa treci pe fibra, satelitul se desfiinteaza. Daca ramai pe satlit si refuzi oferta de fibra nu se desfiinteaza nimic, stai linistit. E simplu ☺️

Vizualizare soluţie în postul original

18 Răspunsuri 18

arsradu
#StarMember

Mda... a mai primit cineva o oferta de genul asta, minunata, cu fibra in pod, ca sa-si faca ei niste contracte noi. :))

Cred ca @Blue12 a avut parte de ceva de genul asta, da nu ma insel.

Client Orange

BlackWolf
Senior certificat

Deci e vrajeala. Eu nu cred ca se poate desfiinta asa usor televiziunea prin satelit si doar abereaza :))

Ca internet am optat pentru fibra de la Digi, ca au fost singurii capabili sa imi faca o oferta decenta, 31 lei 1 Gbps cu 3 routere mesh. Vedem ce-o fi si de capul alora, ca de 1 saptamana jumatate nu au fost in stare sa vina sa monteze. La Orange cand am cerut o oferta mai buna nici nu m-au bagat in seama...

Da, imi amintesc, Blue12 parca a luat teapa asta :))

Intre timp am gasit si topicul cu pricina. Aici. :))

Client Orange

BlackWolf
Senior certificat

Ahh, da, imi amintesc. :)) Ce aiurea, cum incearca sa fraiereasca oamenii ca să mai faca niste contracte. Eu mereu am fost de parere ca astia care suna cu oferte de la orice companie trebuie evitati, ca iei teapa garantat. Daca vrei oferte, iei legatura cu departamentul specializat din compania respectiva si ai oferte, nu tepe de la agenti...

Multumesc pentru mentionare, da, eu sunt norocosul.

@BlackWolf daca fibra e proprie Orange ai si Discovery, si Animal Planet, cred ca si Eurosport. Sa stii ca televiziunea prin satelit NU se desfiinteaza. Cred ca ar trebui sa deschid un topic in care sa postez doar asta: NU se desfiinteaza nimic, mai ales Televiziunea prin Satelit.

Deci: daca doresti oferta si daca iti face cu ochiul, ia-o, de tv si net sunt cat de cat multumit. Totusi, daca ar fii sa dau timpul inapoi, nu as mai incheia contractul, numai asa, pentru a nu incuraja astfel de practici inselatoare, cu "desfiintarea satelitilor" si alte baliverne.

De curiozitate, in ce judet stai? Cine stie, poate avem amandoi norocul de a fii dat peste aceeasi agenti 🤣. Oare practica asta e inovatie personala, sau o gasesti la toti?

Arsradu, fibra prin pod e tura a doua, cica o am deja contractata pe langa fibra ce o folosesc acum, dar trebuie neaparat, neaparat, instalata. Chiar daca nu fac nimic cu ea, ca mai am una...sa o tin in pod, "e gratuita". Sa vezi ce gratuita era daca acceptam....

BlackWolf
Senior certificat

Bine ca nu ai picat în teapa lor :))

Uite, aici îmi spune ca nu sunt posturile alea. Nu prea mai am încredere în ei, poate posturile alea nu le mai au clientii noi, doar cei mai vechi. Nu știu, dar televiziunea prin satelit la mine merge excelent, calitate foarte bună și nu prea pica niciodata. Nu as schimba ceva bun cu ceva care sa nu îmi prea place. Nu as vrea sa iau vreo teapa.

https://www.orange.ro/love/client-orange-fibra-2300-si-tv-premium

Cu televiziunea satelit full de la Orange pentru 3 tv-uri pe care o am acum și netul de la Digi prin fibra de 1 Gbps și 3 routere mesh ies cu 50 lei pe luna mai ieftin decât cu pachetul Orange fibra+tv. Când i-am rugat sa-mi facă o oferta, nu m-au băgat în seama. Nu au fost în stare sa îmi facă o oferta decenta. Oferte la net de 500 și TV essential nu ma interesează. Asa am zis și eu, ca e vrăjeală ieftina și nu au cum sa desființeze televiziunea prin satelit.

Televiziunea și netul iti merg bine, sunt stabile, rapide și calitative?

Eu stau în Neamț, dar cred ca toți au aceleași practici mizerabile în toată tara. Suntem în același județ?

Cu fibra din pod ce ai mai făcut, nu ai reziliat contractul? :))

 

Pentru fibra din pod nu am avut niciun contract, era inventia agentului respectiv. Se presupune ca atunci cand primul agent mi-a facut pachetul Love, mi-a oferit 2 linii de fibra, le platesc pe amandoua dar am instalata numai una. Lucru complet fals, pentru ca inca am contractul care imi este activ, si in care imi apare doar o linie de tv si una de internet. Al doilea agent s-a oferit, din bunatatea inimii lui, sa imi instaleze si a doua fibra "pe care oricum platiti", plus inca una pe numele altui membru din familie. Deci da-ti seama, sa am 3 fibre instalate, iar daca nu le folosesc mi-a zis "De ce nu sunteti de acord totusi sa le instalam doar fictiv, si de fapt sa le tineti in pod?" Am crezut ca mor cand l-am auzit 🤣. Iar daca acceptam, aveam 3 fibre pe care bineinteles ca le plateam, si nu mai puteam nici sa desfac contractul. Ar fii fost totusi un experiment interesant sa ii las sa o instaleze, fiindca eram curios daca imi vine inca un contract, dovada faptului ca in contractul actual nu am ce-mi spun ei.

Eu stau in Satu Mare. Agentii de vanzari sunt repartizati in functie de zona. Domnii si Doamnele ce m-au contactat sunt din regiunea "Maramures-Vest".

Am Tv Premium si Fibra 500. Merg binisor, din cand in cand mai cade imaginea la tv, iar netul are zile in care se misca mai prost...dar la nevoile mele as zice ca sunt ok

BlackWolf
Senior certificat

Ce nasol, ce tepe aiurea încearcă sa dea agenții ăștia. În toată tara fac la fel. Cum **beep** sa pui 3 fibre forțat la o singura adresa. Asta e de noaptea mintii :)) Bine ca ai refuzat.

Pai se pare ca din ce îmi spui, nu e asa grozava fibra. Uite ce zice Vio, ca o sa îmi închidă forțat televiziunea prin satelit, ca au fibra în zona. Mi se pare bataie de joc...

Vio73
#StarMember

Salutare!

Nu este vrăjeală, pentru că și în zona mea se procedează la fel. Dacă vine fibra, te mută automat și îți închide tv satelit și net fix 4g. Și eu am fost în situația asta acum 2 ani.

Dar depune și cerere de reziliere și le spui că s-a tras fibră în zona ta.

Sesizarea pentru închiderea serviciilor, o poți depune din secțiunea Contact, adică de aici (mai jos, unde scrie Trimite-ne un mesaj)  :

https://www.orange.ro/contact/

Sau îți fac ei, dar mai bine fă-o tu, ca să fie treaba sigură.

Deci stai fără grijă, nu este țeapă trecerea aceasta!

Mai ai un topic asemănător aici:

https://comunitate.orange.ro/t5/servicii-de-internet-%C8%99i-tv/trecere-de-la-telekom-internet-tv-pr... 

Baftă!

BlackWolf
Senior certificat

Salut,

Pai mie nu îmi convine dacă fac treaba asta atât timp cât e tv satelit și nu le ocupa vre-un fir vechi sau ceva. Nu vreau televiziunea lor prin fibra și nu cred ca ii încurcă pe ei cu nimic televiziunea mea prin satelit. Mie mi se pare bataie de joc fata de clienti, nu se face asa ceva atât timp cât televiziunea prin satelit va fi mereu disponibila. O sa las asa și dacă îmi închid televiziunea prin satelit o sa pun și mizeria de televiziune prin fibra de la Digi la 25 lei complet, ca la cât ma uit eu la TV... Ies și mult mai ieftin și nu voi pune tv prin fibra Orange doar datorita practicilor lor mizerabile, nu mi se pare normal.

Mulțumesc!

Nu-ti inchide nimeni televiziunea prin satelit. E ca vrajeala cu "daca abonamentul e in afara perioadei minime, se desfiinteaza, sunteti obligat sa il reinnoiti". Uitati cum e in afara perioadei de vreo 8 luni si tot nu s-a desfiintat.

Vio73
#StarMember

Nu știu cum este la tine, dar știu sigur că la mine îi sună și îi trece la fibră, cu închiderea serviciilor de tv satelit și net fix 4g sau ADSL (după caz). Și știu că trebuie făcută migrarea pentru toți la un moment dat. Repet, chiar eu am fost în situația asta, și prelungisem în vară tv satelit și net fix 4g, iar în decembrie, am trecut la fibră. În ianuarie aveam închise serviciile celelalte. Dar nu contest că trebuie ceva atenție, să nu te ,,frigi".

Parerea mea e ca te trec pe fibra doar daca esti de acord. Altfel cum se face ca de un an de zile sunt singurul de pe strada care am fibra la Orange, restul vreo 10 au inca satelit tot de la Orange, desi fibra e demult pusa.

Vio73
#StarMember

Nu te forțează, nu în sensul ăsta m-am referit, dar îți închid serviciile de tv satelit dacă treci, fără probleme, indiferent de perioada contractuală. Dacă vrei să stai pe tv satelit, e treaba ta. Poate m-am exprimat eu greșit!