anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce nu reintroduce DIGI24 in grila TV Orange Satelit?

FloareDeColt
Începător
Nu inteleg de ce nu se poate reintroduce DIGI24 post de stiri in grila TV Orange Satelit.
Este un post general de stiri.
Chiar nu se poate renunta la orgoliile dintre firme pt. interesul general al publicului?
6 Răspunsuri 6

Pololică
#StarMember
https://comunitate.orange.ro/questions/2782196-digi-24-national-geographic-grila-orange-satelit Pe langa faptul ca rautatile nu tin intotdeauna de cel care vrea sa retransmita, mai sunt si chichite care trebuie sa fie luate in seamna. Pe acelasi rationament as intreba de de Digi nu ofera spre redifucare Digi Sport. De ce anume le este frica? Telekom a oferit Telekom Sport 3 si 4 la firme concurente, Digi nu. Oare e prea mult pentru ei? Intreb pentru un prieten...

Vio73
#StarMember
Salutare! Am întrebat și eu în trecut, când aveam tv satelit. Mi se pare total aiurea să fie pe fibră și pe satelit, nu. Știu că spațiul pe satelit este unul destul de redus, dar pot scoate din buruieni și introduce și acest post. Sugestia mea este să facă în așa fel chiar să își creeze propriile posturi (inclusiv de știri) și să ia conținut chiar de la Orange Franța. Sunt multe de discutat pe această temă, dar îți susțin propunerea. Și așteptăm cu toții și National Geographic în grilă! Doamne ajută!

FLo1
#StarMember
@Pololica: deși cunoști raționamentul că doar și Orange îl aplică cu brio, sunt servicii oferite tuturor, dar și servicii disponibile doar abonaților. Motivul? Determinarea celor de pe tușă să devină legați (adică abonați).

Anonim
Neaplicabil
Prea multe mofturi, prea multe canale tv, prea putina calitate si tot mai putina umanitate 😉

LucianGirbe
Începător

Pentru că nu este nici în interes înafara de a creste abonamentul nimic nu vad spre interesul clientului,internetul cade mai rău de când era telekom-ul beneficii nimic în plus înafara de a scumpi cu 1 euro fie recserviciu

Cand esti client al unei companii de telecomunicatii, acea companie va face cat de cat ceva ca sa tina in retea: beneficii, reduceri, promotii, ieftiniri de abonamente, concursuri etc, lucruri pe care Orange le face.

Problema este ca noi, cei care am fost pana nu demult Telekom, nu suntem chiar ai Orange-ului. Sau de fapt suntem, dar nu suntem recunoscuti. Mai mult suntem pe nicaieri decat ai Orange-ului, de aceea nu avem aceleasi beneficii pe care le au clientii de drept ai companiei. Acest lucru este o discriminare, dupa parerea mea, dar deocamdata prea multe nu se pot face in acest sens, decat sa asteptam eventuala si mult sperata unire a OROC cu Orange, care va avea loc....candva. Am si abonamente Orange, nu fost Telekom, si sunt mult mai multumit de ele decat de cele prelungite la OROC. Sunt mai multumit de tot ce ofera Orange si OROC nu, dar asta e. Am zis ca nu ma portez, ca sa nu imi pierd vechimea. Dupa eventuala fuziune a celor doua companii, sper si eu la ceva beneficii avand in vedere ca am 2 abonamente cu peste 15 de ani vechime in Telekom (vechime transferata la OROC) si unul cu vreo 7 ani vechime.