anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum pot schimba CAM-ul Orange?

Ascary
Campion certificat
Mi s-a defectat CAM-ul de la DTH Orange și aș vrea să îl schimb și nu știu care sunt pașii.
1 Soluţie acceptată‚

FaraUnID
Campion certificat
Fie mergi cu cel defect intr-un magazin si soliciti inlocuirea lui, fie soliciti intervetia unui tehnician la adesa pentru a inlocui CAM-ul.

Vizualizare soluţie în postul original

9 Răspunsuri 9

Nimcid25
Explorator
Poți suna la deranjamente la numărul 300 si tastezi frecventa 5-4-0.

FaraUnID
Campion certificat
Fie mergi cu cel defect intr-un magazin si soliciti inlocuirea lui, fie soliciti intervetia unui tehnician la adesa pentru a inlocui CAM-ul.

TheSpecialist
Maestru
Trebuie sa sesizezi problema la serviciul Relații Clienți. Acolo cel mai probabil, solicitarea ta va fi transmisa către un specialist care în următoarele zile se va deplasa la adresa ta pt a-l schimba. În magazin/service nu are rost sa îl trimiți sau sa îl duci pt ca Orange are externalizate serviciile ce țin de hardware pt TV, astfel o firma specializata îți va rezolva problema.

Vio73
#StarMember
Dacă e defect, suni la 300 și le explici cum stă treaba. Ei îți vor trimite un sms în care vor anunța data în care va veni un instalator ( inclusiv numele și numărul lui de telefon), care va lua aparatul/ cam-ul vechi și ti-l va instala pe cel nou. Am schimbat de mai multe ori receivere defecte și așa am procedat. Succes!

Razvan
#StarMember
Suni la 300 și reclami/informezi operatorul ca cipul din cartela CAM nu mai este funcțional și nu mai poate decodifica semnalul tv codat. Apoi el face demersurile necesare pentru înlocuirea acestui dispozitiv.

Laura_cio
Senior
Înainte de a merge la un magazin Orange, poți suna la 300 (Serviciul Clienți): -zilnic între 07:00 - 24:00, pentru informaţii sau sesizări privind serviciile Orange TV şi Orange Home TV; -zilnic între 08:00 - 21:00, pentru alte informaţii sau sesizări privind serviciile Orange.

Mădălin
Cunoscător certificat
Dacă vrei să îl înlocuiești singur ar fi bine sa mergi să îl schimbi într-un shop și să și fie gata setat ori suni la deranjamente și aștepți să vina un tehnician .

Vio73
#StarMember
Nu se poate schimba în Shop, pentru că acolo nu țin receivere sau cam-uri.

DanielaH
Moderator
Ascary, ai reușit să schimbi CAM-ul? Te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile primite aici? Daca da, marchează-l pe cel mai bun ca soluție. Mulțumim!