anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum pot achiziționa prima sport 4k

calindorin18
Începător

Vrea să-mi achiziționez prima sport 4k și nu știu cum se procedează

1 Soluţie acceptată‚

Salut! Optiunea 4K este disponibila numai pentru abonamentele de fibra. Clientii care au un abonament Premium si un televizor 4K si doresc sa aiba acces la aceste canale, isi pot activa extraoptiunea TV 4K la pretul de 1.5 € /luna.

Vizualizare soluţie în postul original

15 Răspunsuri 15

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Salut, Prima Sport nu pare sa existe decat cel mult in varianta HD in grila de programe disponibile la Orange. Ai vazut tu undeva sa fie disponibil? Pentru ca, din moment ce nu e disponibil in grila de programe, nici nu prea ai cum sa-l achizitionezi.
Client Orange

calindorin18
Începător
Ieri am auzit de la un prieten ca si l-a activat contra unui cost suplimentar

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Aha... Atunci nu stiu ce sa zic. Incearca sa iei legatura cu cineva de la relatii clienti (300/chat Djingo) si vezi daca au ceva mai multe informatii. E posibil ca grila de programe de pe site sa nu fie actualizata.
Client Orange

Vio73
#StarMember
Salutare! Știu că era 1 euro/ lună, dar trebuie să întrebi la Serviciul Clienți. La un moment dat era cu Eurosport 4k la pachet, dar nu mai știu acum. Baftă!

Salut! Optiunea 4K este disponibila numai pentru abonamentele de fibra. Clientii care au un abonament Premium si un televizor 4K si doresc sa aiba acces la aceste canale, isi pot activa extraoptiunea TV 4K la pretul de 1.5 € /luna.

Sorinel78
Junior

Buna ziua,

Eu incerc de cate luni sa obtin un raspuns in privinta canalului Prima 4K si mi se spune ca nu este disponibil! La relatii cu clientii nici atat!

Pololică
#StarMember

In aplicatia Orange TV Go am vazut ca e (dar este codificat "necesita abonament"... sau ceva de genul asta imi apare).

Sorinel78
Junior

Asa este! Am putut sa vad Prima 4K 6 luni in aplicatie si apoi gata......!

Am intrebat astazi si mi-au zis ca nu mai este disponibila!

 

Cred ca se renegociaza contractele. Ar cam fi cazul dupa preluarea Telekom fix (o singura grila peste tot, sa nu mai fie diferente intre fostii abonati Telekom si cei Orange).

Eu nu cred! Deși sunt abonat Orange la tv prin cablu și internet( prin fibra) mi se spusa ca nu pot activa opțiunile 4K ca eu folosesc rețeaua Telekom ! Aberații!

Nu e aberatie. Orange are doua grile: una pentru cei preluati de la Telekom si alta pentru cei cu fibra Orange. Se stie lucrul asta. In 2020, cand vanzarea Telekom era mai mult zvon decat fapt, mi se propusese (la adresa parintilor) televiziune si internet prin fibra (subinchiriata de la Telekom). Eram pe punctul de a semna dar lipsa canalelor Discovery (Eurosport+Documenterele) m-au facut sa dau inapoi. Ulterior, la cateva luni, am vazut ca a iesit din grila Telekom si National Geographic (+Wild), ceea ce ar trebui sa fie lipsa la tine (daca spui ca ai fibra Telekom).

Pana nu transfera grila Orange pe infrastructura Telekom (inca putem sa-i spune asa), Orange va avea cele doua grile (canale in plus pe firul propriu).

Cred in continuare ca sunt aberatii! Eu nu sunt din cei preluati de la Telekom! Ca m-au cablat la reteaua Telekom este problema lor! Cand au facut ofertarea stiau acest lucru! Mi se pare in continuare aberant sa-mi spuna ca nu pot activa optiuni,la televiziunea prin cablu, ca nu suporta reteaua! Serios? I-mi oferi internet la 1Gb/s si nu poti oferi canale 4K?

La momentul la care ai semnat contractul, Orange era chirias pe fibra Telekom.

Legat de canal: viteza de net si televiziunea sunt lucruri diferite. OROC (Orange Romania Comunications) a preluat contractele TKR (Telekom Romania Comunications). ORO si OROC sunt firme (entitati) diferite. SIncer, ma asteptam sa fie o perioada de tranzitie pana se unifica (in special ca e si Statul Roman printre actionarii Telekom)

Sorinel78
Junior

Asa este, sunt lucruri diferite: doua semnale modulate transmise printr-o fibra optica care apoi sunt demodulate in "router-ul" montat in casa! Doar ca fibra optica permite viteze de transmisie de la cateva sute de Mbps pana la 10Gbps. Chirias sau nu ORO poate transmite, tehnologic vorbind, si canale 4K prin fibra optica de la Telekom!