anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum este calitatea la Orange TV prin satelit?

Alex_33
Junior entuziast
Bună. Tocmai am semnat un contract cu Orange pentru internet fix 4G si TV prin satelit. As dori sa stiu daca este ok semnalul prin satelit. Pe forumuri am citit lucruri bune, dar cineva mi-a spus astăzi ca nu e multumit deloc de transmisia prin satelit, mai ales cand e vreme rea. Alte pareri? Multumesc.
17 Răspunsuri 17

teacher_
#StarMember
Salut! Vremea rea e un impediment general, nu neapărat la Orange, și nu neapărat doar la satelit. Mătușa mea are tv prin satelit de la Orange și este foarte mulțumită. Depinde și ce așteptări ai tu de la ei...

Alex_33
Junior entuziast
Nu sunt foarte pretentios, dar nici nu ar fi placut sa nu ma pot uita la TV cu orele. Daca pica sau se blocheaza 5 minute nu cred ca e o problema.

teacher_
#StarMember
Nu o sa ai astfel de probleme. Daca sunt lucrări vei fi anunțat. In plus, ai și Orange TvGo și poți să te uiți la anumite programe de pe telefon sau tabletă. Felicitări oricum pentru abonament. Sper sa te bucuri de el cat mai mult.

Alex_33
Junior entuziast
Multumesc. Atata timp cat o sa fie programele de sport in grila, o sa ma bucur.

Neaplicabil
Vremea rea are aceleași efecte secundare tuturor operatorilor Dth Nici un furnizor de satelit TV nu e scutit .

Ascary
Campion certificat
Salut Alex si bine ai venit pe comunitate. Intradevar vantul si ploaia torentiala creeaza probleme de receptie. Asta este vremea,nu avem cum s-o imblanzim in schimb putem sa facem cateva trucuri cu antena. Din fericire,orientarea antenei este catre sud,iar la noi vantul bate mai mult de la nord,mai ales iarna. Daca stai la casa incearca sa o pui sub o streașină astfel ca apa sa nu cada direct pe ea. Nu conteaza ploaia obisnuita fiindca atunci avem semnal,la aceea torentiala ma refer. Ia un PET de jumatate de litru,taie-l pe lungime si o jumatate din el o pui peste LNB prins cu niste coliere din plastic. Partea din față a PET-ului sa fie un pic peste LNB cam cu vreo 2-3 cm,ca un cozoroc de șapcă daca intelegi ce vreau sa spun.Foarte important,nu lasa instalatorul sa plece pana nu iti regleaza foarte bine antena,sa ai un semnal cat mai bun. Il mai "cinstesti" cu ceva daca face nazuri. Sa nu ai crengi ceva pe directia antenei,pentru ca atunci cand bate vantul este posibil sa obtureze semnalul. Chiar daca este o ploaie torențială aceasta nu tine mult iar la ploaia obisnuita nu sunt probleme. Te asteptam cu impresii dupa montaj. A,sa nu uit. Calitatea imaginii Orange Tv e cea mai buna de pe segmentul DTH dar si pe cel de fibră.

Vio73
#StarMember
Eu am aceste servicii de cel puțin 7 ani (tv) și de peste 12, netul mobil. La semnalul 4g trebuie să fii atent dacă e acoperire, dar la antenă, e bine să o pui pe peretele casei sau pe ceva foarte stabil. Te sfătuiesc să nu te iei după toată lumea și vei vedea că ai o selecție foarte bună de canale, la o calitate foarte bună ( e cel mai bun provider pe satelit în raportul calitate-preț), cu foarte multe canale HD. La vreme foarte rea (ploi torențiale, ninsori) se poate întrerupe pentru ceva minute, dar aia e oarecum normal. Pot să-ți spun că în 7 ani de DTH Orange satelit, eu am avut vreo 4-5 pauze și cam atât. Succes și să ne povestești ce și cum!

TheSpecialist
Maestru
Și eu am Orange TV prin satelit de 2 ani și 1/2 și pot sa zic ca sunt extrem de mulțumit de calitatea imaginii. Foarte rar se întâmplă să cada semnalul, doar când ploua torențial (de fapt mai mult când vin nori din aceea negri care de obicei aduc și vijelii după ei și tunete și fulgere), iar iarna doar când ninge abundent și rămâne un strat considerabil pe LNB. La ploaie înghețată, fiind transparenta gheata, nu am avut probleme deloc. De vând nici nu mai zic. Am avut acum vreo 3 săptămâni 89-90 km/ora cu 140 km/ora la rafala , o zi și o noapte și semnalul a fost impecabil.

Vio73
#StarMember
Repet, ține foarte mult de locul unde este amplasată și de cât de bine este reglată. În rest, nu-s probleme. A mea este de aproape șapte ani tot în aceeași poziție și nu am avut decât mici întreruperi de câteva minute.

Alex_33
Junior entuziast
Mulțumesc tuturor pentru răspunsuri. O să-i spun celui de la service să o monteze sub streașină.

Vio73
#StarMember
Chiar așa o am pusă și eu, sub streașină! Succes!

Ascary
Campion certificat
Cu placere Alex si te așteptăm cu vești...bune 🙂

Vio73
#StarMember
Eu sunt convins că o să fii încântat. Să ne ții la curent! Felicitări pentru alegere!

Gianni
Cunoscător certificat
Alex ai făcut o alegere bună, dacă antena îți va fi montată corect nu vei avea probleme cu semnalul. Marea majoritate care au antene de la Orange sunt mulțumiți de calitatea semnalului și a programelor incluse în abonament. Toate cele bune...)