anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Conectez playstation ul si nu mai functioneaza programele tv, de ce ?😳🤔

Blond81
Junior
 
15 Răspunsuri 15

FLo1
#StarMember

@Blond81: PS-ul este doar conectat și oprit sau doar când este pornit sau indiferent doar să fie conectat? Este posibil ca TV-ul să detecteze PS-ul conectat și să comute automat pe HDMI-ul prin care ai conectat PS-ul la TV. Sau canalele nu le poți vedea nici trecând ulterior manual de pe telecomandă pe modul TV?  Te așteptăm să revii cu detalii.

Sau canalele nu le poți vedea nici trecând ulterior manual de pe telecomandă pe modul TV?   Exact , la toate tv urile ! 🤔

Se taie semnalul 

Cablul de TV aferent vizionării canalelor este prin PS? Ar putea fi o problemă. Conectează separat PS-ul de cablul cu semnalul TV, adică două intrări separate în TV.

Sunt separate , sa fie de la router ?

DanielaH
Moderator

@Blond81, s-a rezolvat situația?

Nu 

FLo1
#StarMember

@Blond81: Că tot nu ai menționat detaliat și clar:

1. PS-ul e conectat la TV prin cablu HDMI? DA sau NU? 

2. Conectarea pentru recepția serviciilor de TV este prin cablu coaxial  direct de la un ONT sau ai un TV Box cu conectare la TV prin port HDMI? Deci cum este conectat TV-ul pentru recepția canalelor TV?

3. Ai la TV-uri mai multe porturi HDMI sau doar unul?

Și cireașa de pe tort: Ce nu înțeleg, ce are conectarea unui PS la un TV (o problemă total independentă) cu recepția canalelor pe un alt TV care nu are legătură cu PS-ul? Lipsesc detalii din context, fără de care o soluție nu va exista la problema ta.

Asta se întâmplă,  când ii dau drumul la play se taie semnalul tv în toată casa , greu de crezut dar asta se întâmplă !🙄Alte explicații nu am !😕🧐

În acest caz, regret. Problema ta nu are soluție. De ce? Pentru că nu are nimic semnalul audio/video de pe HDMI-ul unui TV cu recepția TV de la alt TV, fie ea prin ONT sau TV BOX, deși nu ai explicat nimic.

1. Este conectat la hdmi , 2. Direct ONT , 3. Sunt mai multe , 4. Bomboana de pe coliva , la conectarea playstation ului se taie semnalul tv 🤝

@Blond81: Acum că s-a mai clarificat contextul situației (modului de configurare), să explic: 1.TVul în cauză, la pornirea oricărui device conectat pe HDMIul său, va comuta automat pe redarea acelui conținut. Dar aceasta nu înseamnă că nu poți din telecomanda TVului să comuți înapoi pe modul TV, nu cel HDMI. Dacă nu se poate, este o problemă cu telecomanda sau TV-ul.

2. Dacă de la același ONT mergi cu coaxial la mai multe aparate TV din casă, atunci celelalte TV-uri NU sunt afectate de pornire/ oprire PS. 

Ca idee: deconectează NETul de la PS și, cu el pornit, verifică semnalul TV pe celelalte aparate. Nu are legătură, dar e posibil să fie ceva.... surpriză. Altfel.... e o problemă la ONT.

Înainte am avut digi și nu am avut problema asta , sigur este ceva de la kit-ul instalat de Orange , sunt de 3 sapt pe Orange  !

Cum menționam,  există posibilitatea să fie o problemă de la ONT, deși dacă PSul nu accesează netul,  chiar nu ar avea ce să influențeze semnalul TV.