anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Care este sensul canalelor TVR, Antena, Pro TV international in grila Orange TV?

Geo_3
Explorator entuziast
Ocupa spatiu inutil...
10 Răspunsuri 10

Razvan
#StarMember
Sa fie la număr mai mare în grilă, le-am avut și noi la începutul televiziunii prin cablu la mediasud în anii 90.

Geo_3
Explorator entuziast
Da..dar nu vad logica sunt pentru satelit free nu pentru dth caci sunt aceelasi emisiuni...in fine..sa fie la numar

Vio73
#StarMember
Sincer, am spus-o și eu de mai multe ori, pe alte forumuri, dar vin la pachet cu celelalte canale. Oricum, ocupă ceva spațiu pe tp-urile de pe satelit și strică un pic din calitatea generală a DTH-ului! Dacă ar fi scoase, ar putea să aibă celelalte o calitate ceva mai bună sau ar fi transmise altele mult mai importante la calitate mai bună ( în format HD). De exemplu, Travel Mix, BBC Earth, ar putea fi transmise în format HD.

Jay
Campion certificat
Probabil ca sa le vada si diaspora.. Daca nu e asta, atunci, inseamna ca asa e pachetul, obligatoriu.. Si, poate n-au avut de ales..

Vio73
#StarMember
Diaspora le vede sau nu pe cele originale ( Pro TV, Antenele, TVR-urile). Astea ,, internationale'' sunt la pachet, că altfel nu ar mai avea mai deloc audiență și ar trebui să le închidă. Cu alte cuvinte, ceva de umplutură.

FaraUnID
Campion certificat
TVR este in lista must carry plus ca este si televiziunea publica si trebuie sa fie accesibila fiecarui paltitor de abonament in orice colt de tara. Cat priveste PRO-urile si Latrinele, tine de acordurile incheiate intre Orange si trusturile respective. De bine, de rau aceste canale au o calitate a imaginii decenta comparativ cu Alfa & Omega, Speranta TV, N24 Plus, 6TV si lista poate continua cu alte canale de umplutura ce ofera publicului o calitate a imaginii demna de anii '90.

Razvan
#StarMember
Pe DTH nu se aplică condițiile mustcarry, probabil prin acordul de retransmisie sunt retransmisie și aceste canale, care în mod normal sunt gratuite pe satelit, oricine le poate accesa, dacă deține o antenă de satelit și un receiver (set-up-box) sau tv cu DBS inclus.

teacher_
#StarMember
Mie mi se pare că pe lângă cele enumerate de @FaraUnID, inclusiv Prima are o calitate foarte proasta a imaginii. Cât despre TVR, de când a lansat TVR1 HD și TVR2 HD, chiar are calitate buna, nu știu dacă sunt la Orange ambele canale HD...

Vio73
#StarMember
Colegul nostru se referea la cele internaționale ( Antena Internațional, Pro TV Internațional, TVR Internațional), care ocupă degeaba spațiu important pe satelit, lucru foarte adevărat. Ar mai trebui făcută o curățenie exemplară printre buruienile astea!

FaraUnID
Campion certificat
In mod normal canalele de tip "international" nu prea au ce sa caute in grila operatorilor din Romania deaorece sunt targetate pentru diaspora, iar in momentul in care sunt accesibile si publicului din Romania rezultatul masuratorilor de audienta nu vor fi relevante. Stiu ca la un moment dat chiar cei de la Pro si Latrine au rugat operatorii de cablu locali sa elimine din grila canalele de tip "international" deoarece nu pot stabili exact care este audienta care vine din tara si care de peste hotare. Acest aspect le dadea cu virgula la negocierea vanzarii spatiului de publicitate din cadrul programelor. Acum, tind sa cred ca din moment ce tot mai multi romani stabiliti peste hotare utilizeaza serviciile de televiziune prin satelit de la provideri romani, iar providerii straini nu prea se inghesuie sa adauge canale romanesti in grila proprie, datele problemei s-au mai schimbat putin si au fost introduse si acele canale in grila.