anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Care este postul vostru tv preferat?

Vio73
#StarMember
Eu aș alege Travel Channel HD în primul rând, pentru că sunt un mare pasionat de documentare.
8 Răspunsuri 8

Razvan
#StarMember
Nu am un post anume preferat, însă printre cele favorite se numără cele de sport: programele Eurosport și Digi sport, cele de filme, grupul HBO și din când mă uit la Național Geografic Chanel, Wild, BBC Earth și History.

Romeo_
Senior certificat
Nu am doar unul singur,sunt toate cele cu documentare interesante 😉

Ascary
Campion certificat
Aaa,, B1 TV... :)))))))

Laura_cio
Senior
Iar la mine, Antena, Pro TV, Kanal D. Sunt multe emisiuni mondene și seriale.

Miha_Z
#StarMember
Greu de spus. Eu cand prind telecomanda apas pe 1 si incep sa butonez. Dupa ce mi-am facut o idee cu emisiunile si filmele de la acea ora selectez programul dorit. :) Sunt zile in care aleg National Geographic sau Discovery si zile in care aleg AXN si ma uit la filme politiste, sau dau pe un post de muzica. Depinde mult si de starea in care ma aflu.

FaraUnID
Campion certificat
Nu am un post tv preferat. Tine mai mult de starea de spirit de moment: Uneori sport, uneori documentare, uneori filme. Revad mereu cu acceasi placere seriale precum: Prietenii tai, Familia Bundy, MASH, Doi barbati si jumatate, Seifeld indiferent de postul tv care le difuzeaza.

Jay
Campion certificat
Un singur post nu, dar, posturile cu filme si seriale, daaa.. AXN-uri, Diva, Comedy Central.. daca nu e in program niciun film care-mi place, hai cu muzica.. daca nu si nu, exista ceva sanse sa gasesc si eu vreun documentar..

Sorin_2
Junior
Pro Tv are emisiuni interesante, dar nu as putea zice ca am un canal preferat