anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Card CI+ sau decodor Kaon?

Marian_Druta
Junior
Salutari!
Am o întrebare pentru cine cunoaste si ma poate ajuta
Doresc sa fac un contract pe 24 luni cu orange pentru TV prin Satelit pachetul premium, și sunt indecis dacă sa aleg decodorul Kaon sau modulul CI+?
Mulțumesc!
1 Soluţie acceptată‚

Pololică
#StarMember
Primul lucru: vezi dacă televizorul (sau televizoarele) accepta DVB-S2. Dacă accepta, CI+ este îndeajuns.

Vizualizare soluţie în postul original

7 Răspunsuri 7

teacher_
#StarMember
Eu am ales cartela CI+. Mă scutește de cabluri și am spatiu mai mult.

Marian_Druta
Junior
Aveți probleme? Unele persoane au spus ca uneori se blochează, și ca trebuie scos apoi reintrodus pentru a funcționa din nou Doresc modulul CI+ tot pentru a avea mai puține cabluri la vedere și o telecomanda în minus

Nimcid25
Explorator
Lunea trecuta am optat și eu pentru CI+ satelit, totul este ok. Nu s a blocat pana acum. 🙂

Pololică
#StarMember
Primul lucru: vezi dacă televizorul (sau televizoarele) accepta DVB-S2. Dacă accepta, CI+ este îndeajuns.

And04
Senior
Salutare, @Marian Druta Asa cum a mai recomandat cineva, verificati daca televizorul dvs are slot pentru modulul CI+. Daca da, l-as recomanda pe acesta pentru ca nu aveti mai avea atatea cabluri. Daca nu are slot pentru CI+, atunci va fi nevoie de decodor. In mod normal, intre CI+ si decodor nu ar trebui sa fie diferente din punct de vedere al calitatii transmiterii semnalului. Sarbatori cu bine!

teacher_
#StarMember
Nu am avut nici un fel de problema de la instalare, chiar daca am luat un pachet suplimentar (Hbo) mi-a fost setat de sistem, nu am fost nevoit să îl scot afara din tv.

Marian_Druta
Junior
Mulțumesc tuturor pentru răspunsuri! Am descoperit ca cele 2 tv uri au amândouă dvb-t2 dar doar unul singur are și dvb-s2 @Pololica mi ai deschis ochii, eu cautam doar CI+ dar nu cunoaștem prea multe despre dvb-s2 și dvb-t2. Acum ideile mele sunt mai clare datorita voua Sărbători frumoase tuturor!