anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Canalele PRO la orange tv go de ce nu functioneaza toate?

Geo_3
Explorator entuziast
Salut am Orange dth si grila family hd si din cate am inteles ar trebui sa am 96 canale in orange go..Dar nu am decat in jur de 80 dar canalele pro nu merg sunt blocate ,stie cineva de ce?
1 Soluţie acceptată‚

Salut, Canalele PRO TV HD, PRO X HD, PRO 2 HD, PRO CINEMA, PRO GOLD și PRO INTERNAȚIONAL pot fi vizionate doar pe smartphone și tabletă, prin intermediul aplicației Orange TV Go, de către clienții care au un abonament de mobil care oferă acces în Orange TV Go la aceste canale. Canalele PRO pot fi accesate și pe televizor prin intermediul aplicației Orange TV Go pentru smart TV, al unui TV Go box sau prin Chromecast, de către clienții care un abonament Orange Home TV, care este asociat pe contul Orange ce a fost folosit la logare.

Vizualizare soluţie în postul original

34 Răspunsuri 34

Vio73
#StarMember
Așa e grila lor disponibilă, din păcate nu spun nicăieri că oferă maximum. Nu au dat acces niciodată la toate canalele. Sigur, e în funcție și de ce pachet tv ai! Oricum, dacă ai grila maximă la TV, ai acces la majoritatea canalelor disponibile în acel pachet. Probabil că e vorba de ceva drepturi suplimentare pe care ar trebui să le aibă sau altceva. Dar pentru orice eventualitate, poți cere și o părere autorizată la serviciul.clieti@orange.ro. Îți pot spune că eu am tv satelit și cablu (în două locații) și văd cam tot ce se poate vedea în Orange Tv go, dar am și canale pe care nu le văd. Succes!

Geo_3
Explorator entuziast
Vio..am vazut caci ei scriu de 96 canale si cinema go dar vad ca nu e asa ...in fine asta e ...in rest sunt multumit de calitate si grila la dth se vede cel mai bine pt mine daca ar mai introduce si amc hd si bbc earth hd ar fii perfect..multumesc pt raspuns

Vio73
#StarMember
Și eu sunt unul care aștept cu interes să introducă aceste canale în format HD și mai sper și la un Digi 24 HD. De asemenea, poate fac un efort să bage Travel Mix HD! Le-am scris și eu de multe ori despre ce-mi doresc, mai ales că sunt abonat la acest serviciu încă din prima zi. Să sperăm că se va ține cont și de părerile noastre!

FaraUnID
Campion certificat
1. Grila de programe nu este contractuala. 2. Niciodata numarul de canale TV disponibile, in realitate, in aplicatia Orange TV Go nu a corespuns cu numarul de canale TV declarat de Orange in campaniile de promovare. 3. Astia de la PRO sunt extrem de flegmatici - ca sa o spunem elegant - cand vine vorba de a share-ui continutul propriu pe alte platforme. 4. In functie de drepturile de retransmisie, este posibil ca unele productii sa nu fie disponibile in online, ele putand fi vizionate doar pe televizor. Din propia experienta: Abonamentul meu de voce ofera acces gratuit la un anumit numar de canale TV, prin aplicatia Orange TV Go sau direct pe site, la adresa https://tvgo.orange.ro/live dupa cum urmeaza: - Orange spune ca am acces gratuit la 27 de canale TV conform listei de aici https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/orange-tv-go/pdf/2020-02/27-canale-feb.pdf - In momentul in care ma loghez pe cont sau intru in aplicatie, la sectiunea "Continutul Meu" apare mentionat 21 de canale TV; - La momentul cand scriu acest mesaj, in sectiunea https://tvgo.orange.ro/live/Canale%20gratuite am disponibile doar 16 canale TV pentru vizionare gratuita; De la 27 de canale, cat declara Orange, si pana la cele 16 canale efective, la care am eu acces....... diferenta este cam mare. Parca prea mare! @Orange Pana la urma care este numarul de canale TV disponibile gratuit in Orange TV Go pentru un abonament Orange Me mai mic de 10 euro: 27, 21, 16 (zici ca jucam la Loto sau la Bingo :D) ?!?!?!?

Geo_3
Explorator entuziast
Ar trebui sa scoata care nu au audienta sau cele internationale fac spatiu si le baga..cred eu daca vor..vio

Vio73
#StarMember
Cu siguranță s-ar mai putea face curățenie, dar probabil trebuie să se onoreze anumite contracte. Oricum, mi se pare corect ca abonaților la TV să le ofere tot ce au disponibil în pachet și în Orange Tv go și poate pe viitor mai închiriază ceva transpondere suplimentare, pentru că 4k-ul trebuie să-și facă simțită prezența și la acest serviciu. Sigur, e valabilă treaba și în aplicație!

Geo_3
Explorator entuziast
Da ai dreptate..Caci dupa parerea mea dth ofera cea mai buna calitate din toate punctele de vedere imagine ,sunet ..De exemplu in Italia Sky satelit e cel mai apreciat chiar daca au si ei prin fibra,net ect..ca si in Germania de aceea e si mai scump,pe urma depinde de cum transmite firma daca vor sa dea calitate cea mai buna o da pe satelit,eu de exemplu as plati si mai mult pt calitate super hd sau 4k,ar putea face pachet separat.

FaraUnID
Campion certificat
@Orange Intrebare: Pe ce criterii a fost ales raspunsul marcat ca SOLUTIE in acest caz? Nu de alta dar, raspunsul bifat ca solutie nu are nimic in comun cu intrebarea din topic? Cu ce ajuta si mai ales cum ajuta raspunsul marcat ca Solutie pe ceilalti membrii ai comunitatii? Lucrul acesta l-am observat pe N topicuri deschise doar de amorul artei, iar ca solutie fiind marcate raspunsuri care nu aveau nicio treaba cu subiectul discutiei! @Initiator Sa inteleg faptul ca raspunsul marcat ca solutie ti-a adus in grila toate cele 96 de canale iar canelele PRO sunt functionale?

Geo_3
Explorator entuziast
Ai dreptate cred ca am apasat gresit

Miha_Z
#StarMember
@FaraUnID sunt si persoane noi in Comunitate care nu au inteles exact ce face butonul " marcheaza ca solutie". In cazul in care apasa din greseala poate retrage solutia acordata, iar daca nu mai intra in Comunitate Moderatorii pot alege raspunsul corect care ar fi de ajutor celorlalti membri. In cazul in care consideri ca o solutie este pusa pe nedrept poti raporta.

Vio73
#StarMember
Numărul de canale din Orange tv go diferă de la caz la caz, în funcție de câte servicii ai pe cont și este mai mare dacă ai și televiziune prin satelit sau cablu. Bineînțeles, și acest lucru este strâns legat de pachetul tv deținut! Normal că dacă ai doar telefonie mobilă, ai acces la mai puține canale!

Vio73
#StarMember
Dacă citești cu atenție comunicatul acesta, vei observa că la pachetele Family ( tv prin satelit), ai acces la vreo 97 de canale în Orange Tv go. https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/orange-tv-go/smart-tv/

Geo_3
Explorator entuziast
Tocmai de aceea am intrebat ca nu-s 96 sunt in jur de 80 restul sunt blocate ...Si nu inteleg de ce ?

Vio73
#StarMember
Tocmai, pe baza comunicatului, le spui că ai dreptul la 97 de canale. Le faci o cerere scrisă la serviciul.clienti@orange.ro. Succes!