anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Canale sport Orange TV prin fibra optica

Neaplicabil
As dori sa ma ajutați cu o întrebare despre televiziunea de la Orange prin fibra optica. Canalele de sport de la orange tv sunt asemănătoare cu cele de la digi?
9 Răspunsuri 9

Jay
Campion certificat
Sunt companii diferite cu politici și contracte diferite, nu este obligatoriu sa aiba aceleași canale..

TheSpecialist
Maestru
Ți-am atașat aici o lista cu canalele Orange prin cablu. Sper sa îți fie de folos.

Chris_t
Explorator
Dacă vrei sport, fugi de Orange. Eu am pățit-o. Eurosport a ieșit din grila, meciurile de top din Europa sunt transmise fie pe Telekom Sport 1/2, care nu sunt în grila, fie pe LookPlus. LookPlus Orange nici măcar nu se obosește sa îl preia HD, îl retransmit in 480p. Aseară am văzut Mallorca - Barcelona ca in 1994, o calitate execrabila. In timp ce la Digi meciurile de top sunt 4K, Orange își bate efectiv joc de abonați prin ceea ce fac pe partea de sport.

Vio73
#StarMember
Nu sunt aceleași canale ca și la Digi. Dacă te referi la Orange tv prin fibra Telekom, ai Telekom 3 și 4 HD și Look-urile, iar dacă vorbești de Orange tv prin fibra proprie, mai ai în plus și canalele Eurosport HD.

Neaplicabil
Da e internet și tv prin fibra optica,și au spus ceva și de telekom

Vio73
#StarMember
Atunci ai doar Telekom Sport 3 și 4 HD și Look Sport.

Neaplicabil
As dori sa mai întreb ceva. totuși se merita sa schimb serviciul de la digi pt serviciul tv orange pt că pe mine ma interesează mai mult canalele sportive

Chris_t
Explorator
Nu! Adică nu, clar, pentru toate detaliile de mai sus. Când nu ai nici măcar Eurosport în grilă, sau când vezi meciuri din Champions League la fotbal in SD, nici măcar sa nu te gândești. Oricât de mulțumit sunt eu de Orange în general, serviciul de televiziune e o bătaie de joc. Nici gratis nu l-aș recomanda. Eu m-am legat la cap doi ani și acum stau sa caut soluții : plătesc Eurosport Player separat, mai trag și cablu de la Digi în casa sau ce fac sa pot avea acces la sport.

Vio73
#StarMember
Din păcate, la Orange TV, lipsa unor canale proprii de sport e un mare minus, care îndepărtează potențialii clienți iubitori de sport.