anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Canale noi in grila Orange TV

FaraUnID
Campion certificat
Orange Romania a introdus astazi in grila de programe de televiziune posturile A7 TV, EMI TV, Party Mix, Traditional TV, 24 Mix Teleshop, Metropola TV, Cinetube si Mooz Dance HD.
Pozitia canalelor in grila Orange TV este urmatoarea:
- Cinetube – 714 MHz – pozitia 435
- 24 Mix Teleshop – 714 MHz – pozitia 628
- Mooz Dance HD – 594 MHz – pozitia 722
- Party Mix HD – 698 MHz – pozitia 723
- Emi TV – 698 MHz – pozitia 724
- Traditional TV – 698 MHz – pozitia 740
24 Răspunsuri 24

Jay
Campion certificat
Asa da :)) Dacă toți operatorii ar avea aceleași posturi, exceptând posturile proprii, unde este cazul, n-ar mai fi atâtea discuții pe tema asta.. ar mai rămâne problema de semnal..

FaraUnID
Campion certificat
Majoritatea sunt canale din lista must-carry! Sa nu credeti ca reteaua numarul 1 aduce inovatia pe acest segment sau ca aceeasi retea numarul 1 s-a gandit sa va faca nu-stiu-ce favor.

Jay
Campion certificat
Mi s-a părut amuzant ca sunt aceleași.. Nu contest importanta inovației, dar, dacă un client are niște preferințe va alege operatorul care i le oferă..

FaraUnID
Campion certificat
Fiind canale in must-carry toti operatorii sunt obligati sa le introduca in grila.

FLo1
#StarMember
”Daca-i musai... cu plăcere”. Inovație și dărnicie era din partea rețelei no.1 doar dacă astfel de canale nu erau în lista de ”must carry”. Și oricum, nu sunt nici din gama de documentare sau ”generaliste într-o limbă străină”. Sunt doar alte câteva posturi de umplutură menite să acopere un gol lăsat prin eliminarea unora pentru care era necesar să plătești. Adică, pentru comentatori, este ceva care să astupe dorința de a comenta. Lipsește totuși esența din acest sirop, pe scurt e apă de ploaie.

FaraUnID
Campion certificat
Mai in gluma. mai in serios, noroc de lista must-carry ca se mai introduc posturi TV noi in grila. Ca majoritatea sunt de umplututa..... perfect adevarat. Mai trist este faptul ca pe la toti cablistii de la noi, pachetul de baza va fi alcatuit in proprortie de peste 90% din canalele incluse in must-carry, adica din canale gratuite obligatorii si pentru care se va percepe un abonament lunar de cca 35 lei. @reteaua numarul 1 In Orange TV Go cam pe cand acele canale? Intre ... si aproximativ ... in cel mai scurt timp posibil sau o bagati iar pe aia cu "Grila nu este contractuala si depinde de acordurile inheiate cu furnizorii"

Vio73
#StarMember
Unele dintre ele sunt bunicele, dar altele, doar umpluturi! Hai cu ele și în Orange tv go! Mulțumesc!

Geo_3
Explorator entuziast
Pe satelit au ramas asa au scos dar nici macar un canal de documentare nu au introdus doar au scumpit abonamentul....Urat din partea lor.....

Vio73
#StarMember
Și eu le-am spus că au scos canale bune, nu au introdus nimic în loc, dar în schimb, au mai pus un euro! Destul de aiurea!

Geo_3
Explorator entuziast
Tin canale in hd cu audienta 0 iar cele cu audienta buna stau sd. Puteau macar 2 canale introduce ...Love Nature si Tnt nu aveam pretentii mari....Asta e ...Nu vor...Au scos 4 canale....

Vio73
#StarMember
Mă gândeam că, pe lângă Love Nature, pe care nici în Orange tv go nu vor să ni-l dea, pot să ne mai dea și HGTV, că tot se laudă cu o prelungire a contractului cu Discovery! Dar e nepăsare generală!

ionut_64
Junior
buna ziua ce trebuie sa fac ca sa pot avea in grila noile posturi tv/Cinetube – 714 MHz – pozitia 435 24 Mix Teleshop – 714 MHz – pozitia 628 Mooz Dance HD – 594 MHz – pozitia 722 Party Mix HD – 698 MHz – pozitia 723 Emi TV – 698 MHz – pozitia 724 Traditional TV – 698 MHz – pozitia 740

FaraUnID
Campion certificat
Ai incercat o rescanare a grilei? Personal nu am nici DTH si nici CATV de la Orange, prin urmare nu pot sa-ti spun daca acele canale au fost introduse sau nu in grila. In cazul CATV ar trebui sa le ai in grila, pentru ca in acest caz vorbim de grila Telekom unde acele canale au fost introduse deja. In principiu nu ar trebui facut nimic din partea clientului final, deoarece acele canale sunt in lista must carry si trebuie introduse in grila fara costruri suplimentare.

ionut_64
Junior
am dat cautare si degeaba nu le am