anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Anul 2022 va aduce si in grila Orange programe 4K?

Dann83
Începător
Anul 2022 va aduce si in grila Orange programe 4K? si ma refer aici si pt cei care vin de la Telekom
6 Răspunsuri 6

Vio73
#StarMember
Salutare! Să știi că în grila Orange există și acum vreo 2 programe 4k, adică Eurosport și Look. Sincer să fiu, și eu mi-aș dori, dar nu prea cred că se va întâmpla. Dar pot să-ți spun că, dacă se va face o integrare a grilelor Orange, atunci vei avea o grilă cu aproximativ 100 de canale HD, adică foarte bună. Eu am ambele grile de tv in două locații diferite și grila prin Telekom este slăbuță, dar sper că vor face în perioada următoare una și bună, din cele două. Nici cei care oferă canale tv văd că nu se prea obosesc să dezvolte acest segment, care probabil le creează gauri mari în buzunare. Doamne ajută și să fie cu noroc și să avem cât mai multe canale de calitate, măcar HD, dar și 4k ( dacă se poate)!

Viocat
Senior certificat
@Vio73 si in restul timpului cand nu sunt meciuri cu ce este ocupata transmisia 4k?

Vio73
#StarMember
Nu am acces decât la Look 4k, dar vad că mereu când accesez acel canal e ceva, adică meciuri sau sport, în general. Nu știu să spun, pentru că eu nu sunt pasionat de așa ceva, ci de partea de documentare, deci nu stau să urmăresc.

Viocat
Senior certificat
Eram curios. La digi erau transmisii de calatorii, culinare mai rar retransmisii sport.

Pololică
#StarMember
Ca și număr de canale, da, ar merita creșterea. Ca și conținut, depinde de fiecare canal ce dorește sa dea. Fiind la Digi, Digi 4K are și sport, dar și documentare, iar Eurosport 4K doar emisii sportive. Look 4K nu prind și nu ii știu grila.

Viocat
Senior certificat
Am vizionat si eu dar nu am fost foarte impresionat, asa ca am renunțat rapid la aceasta optiune