anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am fost lasat fara o jumatate din programele tv

romeo_amarandei
Junior entuziast
buna seara oameni, eu nu am fost acasa in jur de 45 de zile. am ajuns in seara aceasta si cind colo ce sa vad niste escroci de la orange m-au lasat fara o jumatate din programele tv pe care le aveam, cu toate ca factura pe care am primit-o pentru luna iulie era normala. intreb si eu ca omul de rind, de ce se gasesc unii din astia sa profite de oamenii de rind? sa va fie rusine, neispravitilor.
6 Răspunsuri 6

FaraUnID
Campion certificat
Despre televiziune discutam: DTH, CATV, WebTV? Si ce pachet aveai activat? Poate ai beneficiat de ceva oferta prin care ai primit in mod gratuit si pentru o anumita perioada de timp ceva pachet suplimentar de programe. La sfarsitul acelei perioade pachetul a fost dezactivat.

Vio73
#StarMember
Salutare! Ai făcut vreo modificare recentă de pachet, ai prelungit ceva? Sau ai antenă satelit și aceasta s-a dereglat și nu mai ai semnal pe toate transponderele? Ar fi bine să specifici aceste lucruri. Ia legătura cu Serviciul Clienți și explică-le situația. Succes!

And04
Senior
Salutare! Fie este vorba de o eroare tehnica(posibil lipsa semnal daca aveti antena prin satelit), fie in momentul in care v-ati abonat ati beneficiat de un pachet bonus cu acele programe iar acum a expirat perioada bonusului si de aceea v-au fost scoase din grila de programe, asta in cazul in care nu ati modificat dvs pachetul de servicii. Daca nu se remediaza de la sine problema, va sugerez sa apelati la numarul de telefon 300 sau 0374300300 (ServiciulClienti Orange). Toate cele bune!

Razvan
#StarMember
Poți da mai multe detalii despre pachetul de programe TV inclus?

Laura_cio
Senior
E bine sa eliminam cauzele înainte de a cataloga pe cineva. Fie a fost vorba de o problema tehnica, fie o schimbare a abonamentului.

DanielaH
Moderator
@romeo amarandei, s-a rezolvat problema cu canalele TV? Te așteptăm să revii să ne spui care mai este situația. Mulțumim.