anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am activat bonus pentru o luna tv go premium si nu am acces pe tv

Iuly67
Junior

De ce?

8 Răspunsuri 8

FLo1
#StarMember

@Iuly67: Opțiunea ”GO Premium” este valabilă exclusiv doar pentru abonați. Ai abonament sau număr PPY? Dacă ai abonament atunci activarea se face cu un apel la 300 sau contactând Serviciul clienți prin chat Djingo. Succes. 

svetalex
Maestru

Salut! ai instalat aplicația Orange TV Go? Ce eroare primești mai exact?

Bonusul mentionat este pentru abonati si este valabil o luna de la activare, in Orange TV Go.

Go Premium- Bonus pentru abonați, valabil o lună de la activare în Orange TV Go. Autentifică-te în aplicația Orange TV Go de pe http://qr.orange.ro/TV, în maximum 30 de zile, și ai o luna acces gratuit la peste 90 de canale TV, filme și seriale. Înainte de expirarea ofertei vei primi o notificare și o vei putea dezactiva prin SMS cu textul OPREȘTE la 321 (mesaj gratuit). Traficul efectuat în Orange TV GO consumă din traficul de internet disponibil în abonament și după terminarea acestuia se taxează la tariful standard aplicabil abonamentului detinut.

Este instalata si pe tel si pe tv. Era si inainte, numai ca era varianta esential. Dupa ce am activat bonusul pentru o luna premium, aceasta nu functioneaza decat pe telefon. Pe tv imi spune ca si inainte: nu face parte din oferta ta.

Ești pe abonament sau pe prepay?

Salut @Iuly67 , cred ca trebuie sa deconectezi contul de pe TV si sa te autentifici din nou in aplicatie. Ai încercat acest lucru?

DanielaH
Moderator

Iuly, s-a rezolvat situația?

Nu

Salut, @Iuly67 ! Ai încercat să aplici sfaturile primite mai sus? Acum îți functionează serviciul TV Go Premium?