anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Actualizare canale

AnaMaria29
Junior

Mi-am dat actualizare la canalele Orange, dar nu s-a întâmplat nimic si acum imi apare un meniu din care nu mai pot sa ies. 

Cum reușesc sa ies de aici? 1701274455015.jpg

12 Răspunsuri 12

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

Vezi daca nu ai pe telecomanda fie o sageata inapoi, fie un buton de Iesire. In cel mai rau caz, poti sa opresti si sa repornesti televizorul.

De asemenea, ar ajuta sa ne spui ce tip de servicii folosesti (fibra, satelit etc) si daca esti clienta Orange Romania SA sau Orange Romania Communications (adica fostul Telekom Fix). Informatia asta se regaseste pe contractul de servicii.

Client Orange

Sunt clienta Orange România SA, nu merge sa dau de pe telecomanda ieșire, doar înainte si înapoi in meniul acela. Practic nu pot ieși din meniu. 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Poți să oprești/ repornești tv-ul și apoi rescanezi canalele.

Succes!

Nu pot sa ies din meniul acesta.Si cum dau resetare la canale? 

Ai scos tv-ul din priză? Nici așa nu iese ?

Nu.... 

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Ciudat... Poate nu se vede toata imaginea pe ecran, si atunci, chiar daca ai optiuni de anulare sau confirmare, nu se vad, pentru ca sunt in afara zonei vizibile.

Ai posibilitatea cumva sa conectezi la alt televizor? Poate un ecran mai mare? Ce model este televizorul?

Client Orange

Nu pot sa ma conectez la alt tv, plus ca acesta este un LG dar model mai vechi, nu știu exact modelul. 

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Eh, aia e problema. Rezolutia pare sa fie prea mica (sub 720p). Ceea ce inseamna ca meniul e foarte mare pentru display-ul respectiv, iar unele dintre comenzi nu mai sunt vizibile. 

Solutia de moment, in cazul asta, ar fi o resetare a echipamentului. Dar pentru asta, trebuie sa stim ce tip de servicii folosesti. Pentru ca echipamentele sunt diferite, in functie de asta.

Solutia pe termen lung ar fi un alt televizor (unul cu rezolutie mai mare).

Client Orange

Folosesc Orange România SA prin fibra 

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Ok, daca esti pe fibra, banuiesc ca ai fie un Huawei, fie un ZTE ca ONT. Ambele ar trebui sa aiba undeva in spate o gaurica sau un buton dedicat de resetare. Foloseste o scobitoare sau ceva si tine apasat undeva la 10 secunde butonul din interior pentru resetare.

Eventual, inainte de asta incearca sa mergi cu sagetile de pe telecomanda in jos...poate se duce cumva pe butoanele de mai jos (banuiesc ca sunt undeva in dreapta jos, dar invizibile in momentul asta). Poate reusesti sa ajungi pe ele si sa ai ceva optiuni de Anulare sau OK sau ceva care sa te scoata din acel meniu.

Client Orange

DanielaH
Moderator

@AnaMaria29, s-a rezolvat situația?