anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Abonarea HBO Max când se va lansa MAX

Andreimac
Începător

Salutare! Am inclus în abonament HBO Max gratuit datorită faptului că sunt client vechi Orange și sunt curios dacă opțiunea va rămâne valabilă când se va lansa MAX. Și dacă da, care abonament de la ei se aplică

1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator

Salut tuturor!

Clienții TV care au activă extra opțiunea HBO sau MAXPAK vor beneficia de acces la Max și după data de 21 mai. Oferta la care vor avea acces va fi Basic cu reclame.

Vizualizare soluţie în postul original

24 Răspunsuri 24

arsradu
#StarMember

Salut,

Fara un comunicat oficial din partea Orange (eu n-am gasit unul), nu putem decat sa presupunem.

Cu toate astea, eu zic ca da, Orange va oferi in continuare Max pentru abonamentele sale. Iar cei care il au deja, vor putea sa-l foloseasca in continuare.

Diferenta....va fi la pachetul selectat. Cred ca vei putea alege intre: mai putine luni ramase, dar la calitate mai buna, sau mai multe luni, dar in varianta basic.

Pentru ca Orange nu face altceva decat sa-ti ofere credit pentru lunile alea. Credit din care HBO isi retrage partea, in fiecare luna.

Deci, daca ai acum abonamentul Standard la 5 euro, vei trece la Basic cu reclame, la 5 euro. Daca vrei Standard, poti sa faci asta, dar in loc sa te taxeze 5 euro din acel credit, te va taxa 7 euro. Deci vei beneficia de el mai putine luni. Modificarea ar trebui sa o poti face direct din contul tau Max.

Din nou, asta e doar o supozitie. Dar de obicei cam asa functioneaza.

Client Orange

twisted
Junior entuziast

Bati campii cu cel credit.
Orange plateste subscriptia in numele tau la un pret preferential pt Orange si o impacheteaza in optiunea MaxPack.

Daca nu stii concret cum functioneaza nu mai dezinforma aiurea !

Corect însă hbo a hotărât să încadreze subscripția actuala la abonamentul basic.

Pe viitor vor apărea si noi opțiuni de subscripție.

Momentan ne mândrim cu ce avem.🙂

twisted
Junior entuziast

Mda e o mizerie tipica WBD desi nici Orange nu si-a dat cine stie ce interes pentru a-si ajuta/proteja clientii ....

Ma intreb de unde stii tu cum functioneaza? Ai o sursa ceva? Eu am spus din start ca nu sunt sigur. Dar tu pari foarte sigur. Deci, daca tot ai sursa sigura, spune-ne si noua.

Cand am zis credit, nu ma refer ca plateste cu nasturi. Ci doar ca e platita in avans, in numele tau da, iar HBO isi retrage in fiecare luna suma corespunzatoare.

Daca nu e cazul, te rog sa vii cu informatii. De asemenea, te rog frumos sa-ti ajustezi tonul. Nu te-am jignit cu nimic. Si daca am gresit cu presupunerea mea, imi cer scuze. Dar, hai sa pastram un ton civilizat.

Client Orange

twisted
Junior entuziast

Stiu cum functioneaza pentru ca lucrez si cu Orange si cu alti provideri la nivel de business unde la fel sunt reselleri pentru un produs/serviciu/subscribtie si ca am vreo 20 si ceva de ani de lucru in industriile Telecom si IT. Restul de surse raman oricum confidentiale.

Nu te-am jignit cu nimic ti-am zis doar ca bati campii cu acel credit care nu are nici o legatura de felul cum functioneaza revanzarea de servicii din cauza ca ai sustinut de mai multe ori aceiasi premiza gresita care doar baga utilizatorii in ceata.

Ok, imi asum greseala, si imi cer scuze. De asemenea, multumesc pentru informatii. O sa stiu pe viitor.

Client Orange

Vio73
#StarMember

Salutare!

Probabil că va depinde de oferta pe care o vei primi. Oricum, cred că noile pachete care includ și HBO, probabil că vor include și Max.

Oricum, deocamdată te poți bucura deocamdată de ceea ce ai!

Baftă!

MCostel
Explorator

Abonamentul semnat înainte de trecere la Max va continua însă părerea mea este că va fi încadrat la basic sau standard in funcție de înțelegerea făcută de Orange .

Da, cel mai probabil Basic, zic eu. Cel putin by default. Ca il poti modifica tu ulterior din contul Max, sigur. Dar corespundentul, dpdv al sumei retrase, ar fi Basic-ul cu reclame. Nu prea inteleg eu treaba asta cu subscrierea + reclame. Dar hei...asta e lumea in care traim. Si ma astept sa adopte si altii aceeasi strategie. Netflix stiu ca parca a adoptat-o deja, in unele tari. Nu stiu daca si la noi, ca nu mai am Netflix. Dar parca asa citisem pe net. Deci ma astept sa apara si altii cu strategia asta de marketing cu subscriere + reclame.

Client Orange

Daca luam in calcul și răspunsul Digi referitor la acesta situație este foarte probabil.

Update 02.04.2024: Am primit azi o nouă informare din partea echipei de PR a Digi România:

„Referitor la informațiile transmise public, revin cu o rectificare cu privire la clienţii DIGI existenți sau noi, care au activat/ activează extraopţiunile HBO sau MaxPak şi care folosesc HBO Max: Menționăm că abonații DIGI vor avea acces la Abonamentul Ad-Basic, cel care va include publicitate.” (sursa : gadget.ro).

Însă poate exista o ofertă promoțională în cazul Orange.

Vom avea răspunsul pe 21 mai.

Exact ceea ce ma asteptam. Pana la urma e normal.

Dupa cum ziceam si mai devreme, it's all about the money. Orange ti-a platit in avans un numar de X luni, la un pret de 5Euro/luna (la momentul respectiv). Daca HBO schimba regulile in timpul jocului, aia deja nu mai tine de Orange.

Ca vor fi foarte multi clienti nemultumiti de asta, cu siguranta. Dar decizia de marire a preturilor a fost a HBO-ului. N-ar fi corect acuma sa-ti ofere Orange acelasi pachet Standard, pentru acelasi numar de luni, in conditiile in care s-a marit pretul.

Deci da, ma astept sa fie trecuti toti cei care au acum Standard, la Basic. Si daca vor inapoi la Standard, sa o poata face, dar cu mentiunea ca vor beneficia de Max mai putine luni (datorita pretului mai mare).

Oricum, utila comparatia cu Digi. Mersi! 🙂

Client Orange

Razvan
#StarMember

Avem și informarea la digi, că vom avea parte gratuit, în continuare de hbo max. 

Vedem dacă va fi sau nu cu reclame. 

Screenshot_20240514-225322.png

DanielaH
Moderator

Salut tuturor!

Clienții TV care au activă extra opțiunea HBO sau MAXPAK vor beneficia de acces la Max și după data de 21 mai. Oferta la care vor avea acces va fi Basic cu reclame.