anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Abonament Orange tv prin Satelit fara instalare

George-M
Junior

Salutare tuturor,

Am nevoie va rog de un sfat poate ma puteți ajuta cu o nelămurire, deoarece cei de la de Relații cu Clienții Orange simt ca mai mult vroia sa scape de mine când am sunat cu aceasta întrebare/nelămurire.

Mai pe scurt, ma interesează un abonament TV prin satelit (TV Premium acela de 47 lei) strict ca sa pot accesa aplicația Orange TV GO si cele 90 de programe care specifica pe site ca ai acces la ele.

Astăzi am sunat la 021 9890 si am intrat in legătura cu un reprezentant Orange, i-am explicat exact cum am menționat mai sus, ca aș vrea sa fac un abonament prin satelit doar pt a avea acces la Orange TV GO, din cauza serviciul sunt tot timpul plecat prin tara si in afara si îmi este la îndemâna aceasta aplicație, mai ales ca ai acces si in Spatiul European. (pana in ianuarie foloseam si plateam aplicatia FocuSat, plăteam lunar fără contract, plătești ai acces, nu plătești luna respectiva iți oprește accesul, fără penalizare fără nimic, ceea ce mi se părea foarte ok, dar de când au scos programele Prima Sport din grila tv, nu se mai merita din punctul meu de vedere, sa plătesc același preț, mai ales ca Sport-ul era cam singurul care ma interesa, pe langa ProTv Antena si inca cateva programe)

Acum, am explicat ca nu aș vrea nici un fel de instalare la domiciliu deoarece locuinta care o detin este data in chirie, si nu vreau sa deranjez persoanle de acolo cu instalari, cabluri etc, dau cu subsemnatul daca este necesar ca nu vreau sa mi se instaleze nimic momentat, vreau decat sa platesc abonamentul in full , sa figurez ca sunt abonat la TV prin satelit, si sa am acess la aplicatie si acele 90 de canale.

Prima reacție a agentului a fost, ok n-am mai auzit așa ceva, dar va pot pune in așteptare si vorbesc cu supervisor-ul meu sa vad daca este posbil, după ceva timp, a revenit, cu răspunsul...da am rezolvat, Nu se poate.. trebuie sa se facă instalarea fizica la domiciliu.

Am zis, ok, fie, dar pot sa știu daca fac abonament, se poate sa mi se trimită la adresa receiver-ul, antena si ce mai este inclus, si de acolo ma ocup eu, sau tre sa fac tot parastasul? Parca n-aș vrea sa pun o antena pe fatzada blocului (nici nu știu daca am voie) din nou, aceeași chestie, agentul mi-a zis , va mai pun in așteptare si vb iar cu șefu meu...după vre-o 5 minute de asteptare apelul s-a deconecta 🙂

Sun din nou la ei.. prind pe altul..ii explic iar aceeași chestie, iar tre sa vorbeasca cu cineva, iar in asteptare undeva pe la 5 minute, am renuntat si am închis eu de data aceasta.. Am zis poate pe aici pe site am mai mult noroc.

Vream sa știu, in ce consta aceasta instalare, vine un agent acasă si montează antena pe fațada blocului sau cum este? sau poate sa mi le aducă acasă si ma ocup eu (la modul nu instalez nimic ca nu am nevoie cum am mai zis, dar na, daca trebuie sa le aducă fizic acasă zic.fie...)

Acest abonament prin satelit, intri cumva într-un contract gen de 1 an sau 2, sau este similar ca cei de la FocuSat? plătești lunar, iar cand nu ai platit, de deconectează si te conectează iar când platesti? 

Îmi cer scuze in avans petru tot romanu-ul scris aici dar in speranța ca cineva îmi poate explica cum decurge procesul sau daca îmi poate da o idee cum pot face un abonament ca sa pot accesa Orange TV GO (acele 90 de programe, nu doar cele gratuite) v-as fi foarte recunoscător, menționez ca nu am nici o problema sa fac un abonament TV si sa plătesc, doar ca vream sa evit instalare, cablaraie, deranj etc, am zis ca este ma simplu procesul, gen FocuSat...dar se pare ca nu 🙂 

Mulțumesc anticipat, George

1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator

Salut, George!

Venim și noi cu câteva mențiuni: Instalarea în locație nu este obligatorie, însă obligatoriu este să fie prezent cineva acolo în intervalul programării pentru a primi echipamentele și a comunica tehnicianului că nu se dorește instalarea.

Abonamentul se încheie cu perioada contractuala, deci nu poate închide oricând.

În ceea ce privește aplicația Orange TV Go, ea funcționează în UE doar pe date mobile de la Orange, pe Wi-Fi serviciul nu va funcționa. 

Vizualizare soluţie în postul original

18 Răspunsuri 18

Da, mă refeream la un abonament de telefonie mobilă.

În cazul tău, poți folosi aplicația Orange TV GO in SEE având o ofertă comercială activă (abonament satelit) utilizând o conexiune de date (indiferent de operator) sau de Wi-Fi.

Super, ms mult pt raspuns Daniela 👍

O sa contactez Orange pt a ma abona la abonament satelit.

O zi buna tuturor, si mersi fain inca odata pt raspunsuri si sfaturi.

Cu respect, George.

Cu mare placere. Te mai așteptăm în Comunitate.

Daca te-a ajutat vreunul din răspunsurile prmite, îl poți marca ca soluție. În felul acesta va fi de ajutor și altor utilizatori aflați într-o situație similară.

Buna, eu am aplicatia pe tv cu wifi in spania si merge fara probleme, apratul la fel este aici si l-am instalat eu, contractul l-am facut pe numele verisorei mele din tara si le-a spus ca n-are voie de instalare,i-a lasat aparatul si gata,dupa l-am primit pe curier autobuz.