anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Serial Tutorial - Episodul 14 - Cum aflu informații despre abonamentul meu direct de pe iPhone?

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salutare Comunitate!

Pentru posesorii de iPhone cu abonament (si stiu ca sunt destui 😄 ), Orange ofera posibilitatea verificarii detaliilor si consumului din abonament...direct din telefon. Si nu, nu cu aplicatia My Orange, ci direct din meniul telefonului.

Cum? Cu cativa pasi simpli:

Configurari (Setari) > Conexiune Celulara > Planuri Celulare > click pe Info ( i ) > Aici avem informatii referitoare la abonament si resursele incluse.

Configurari (Setari)> Conexiune Celulara > Utilizare > Aici putem vedea consumul si resursele disponibile

Si pentru ca uneori e mai usor de invatat din imagini, aveti mai jos un video care sa va ajute vizual.

Simplu, ca la Orange. 🙂

Client Orange
3 Răspunsuri 3

Lucifer
Cunoscător

E funny ca in videoclipul de la Orange, apare cel mai mare abonament de atunci Orange ME 45. In conditiile actuale cel mai mare abonament fiind un Smart Plus 25.

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Lol, si tu carcotas acuma. :)) Iti dai seama ca lucrurile se mai schimba in timp. Probabil ca o sa avem la un moment dat si un video actualizat. Pana atunci insa, functionalitatea conteaza, si aia a ramas neschimbata. 😛

Client Orange

Pasii sunt aceeasi de acum 2 ani (daca nu si mai bine). Buhnici are o prezentare pentru eSIM-ul de la Orange (de fapt, prezinta eSIM-ul de la IPhone cu un abonament Orange) si in clip arata fugitiv (fara a intra in detalii) ce ne explica si Radu. Diferenta intre clipul facut de Orange si ce arata Buhnici este dat de faptul ca youtuberul are un abonament de proba (cu 0E daca nu ma insel).

Nu mai zic de faptul ca fiecare poate avea abonament diferit si sumere, respectiv consumul, difera.