anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Telefon deteriorat

Bună ziua! Sunt nouă în comunitate. Am o problemă... Ieri, mi-am scăpat telefonul pe scări și s-a spart. Am un iPhone 14, și știu că soțul când l-a cumpărat de la orange i-a facut și asigurare. Cum aș putea proceda pentru reparația telefonului? (nu neapărat pe garanție)

1 Soluţie acceptată‚

dragosbrm
Cunoscător

Bună, @AnaMaria_Bulai ! 

Este posibila reparația dar garantia nu acopera defectiuni provocate din vina utilizatorului.

Daca ai o asigurare, pe care o plătești în fiecare lună, ori cea în caz de accident, ori cea de accident sau furt, vei plăti o franșiză pentru reparație. 

Poți merge într-un Orange Shop pentru a afla detalii, iar dacă nu ești titulara abonamentului, trebuie să mergi cu titularul.

Așteptăm vești bune!

Vizualizare soluţie în postul original

11 Răspunsuri 11

Pololică
#StarMember

Buna!

Cauta asigurarea si vezi ce acopera (conditiile si eventuala fransiza). Dupa ce vezi ce scrie in asigurare, recomandarea ar fi vezi ce service este recomandat (cel mai probabil la Apple).

Nu știu prea multe detalii, l-am primit cadou și titluar este soțul...

Vorbeste cu el sa-l duca in service. Probabil un cost va fi, dar sa nu fie jumatate de telefon...

Am vorbit cu el și vine acasă să poată să-l ducă într-un magazin. Mi-a spus că a făcut asigurare în caz de furt sau accidente.

Mulțumesc pentru răspuns!

dragosbrm
Cunoscător

Bună, @AnaMaria_Bulai ! 

Este posibila reparația dar garantia nu acopera defectiuni provocate din vina utilizatorului.

Daca ai o asigurare, pe care o plătești în fiecare lună, ori cea în caz de accident, ori cea de accident sau furt, vei plăti o franșiză pentru reparație. 

Poți merge într-un Orange Shop pentru a afla detalii, iar dacă nu ești titulara abonamentului, trebuie să mergi cu titularul.

Așteptăm vești bune!

Soțul este titularul, și este de dimineața până seara la servici. Oare nu pot merge eu în locul lui?

Nu cred, așa am încercat și eu cu abonamentul mamei mele. Dacă nu ai o împuternicire nu poți. În schimb, ar putea suna la 300. Nu știu sigur, dar cred că se poate trimite un curier acasă să ridice telefonul.

Am vorbit cu el și vine acasă să poată să-l ducă într un magazin. Mi-a spus că a făcut asigurare în caz de furt sau accidente.

Mulțumesc pentru răspuns!

Ok! Așteptăm update cu situația ta! 

DanielaH
Moderator

@AnaMaria_Bulai, bun venit în Comunitate!

Găsești aici toate detaliile despre asigurarea pentru telefon, ce acoperă fiecare dintre cele două (basic și premium).

Soțul a făcut asigurarea în caz de furt sau accident. Mulțumesc pentru răspuns!