anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Zvon Samsung Galaxy Note20

FaraUnID
Campion certificat

Seria Galaxy S20 de la Samsung încă nici nu a fost anunţată în mod oficial şi deja avem primele informaţii neoficiale despre Galaxy Note20, seria de smartphone-uri de productivitate, echipate cu stylus. Modelele S20 vor fi cele mai bune smartphone-uri pe care Samsung le-a creat până în prezent, însă chiar şi acestea vor putea fi îmbunătăţite în următoarele şase luni, iar display-ul ar putea fi capitolul la care dispozitivele Note20 ar putea fi superioare modelelor care ajung pe piaţă primăvară.

 

Tradiţional, Samsung a lansat dispozitivele Note spre finalul verii, deci nu există prea multe motive să credem că Note20 va fi lansat mai devreme sau mai târziu. Astfel, până la sfârşitul lunii august, compania are timp să îmbunătăţească anumite tehnologii integrate în Galaxy S20 pentru a oferi o experienţă de utilizare superioară.

 

Conform IceUniverse, un leaker celebru de pe Twitter, cea mai importantă îmbunătăţire de pe Galaxy Note20 va fi modul de afişare la 120 Hz de pe ecranele telefoanelor. Modelele Galaxy S20 vor fi primele smartphone-uri Samsung cu afişare la 120 Hz, însă zvonurile afirmă că această performanţă nu va putea fi atinsă la rezoluţia nativă a ecranelor. Astfel, cei care vor dori să folosească telefonul în rezoluţie QHD+ vor trebui să treacă pe modul de afişare la 60 Hz. Pentru 120 Hz în mod dinamic (care se schimbă automat în funcţie de aplicaţia rulată), va fi necesară utilizarea rezoluţiei Full HD+.

 

Astfel, modelul Note20+ ar putea fi primul smartphone Samsung care va putea să afişeze conţinut la 120 Hz pe un ecran QHD+ la rezoluţie nativă. Spunem Note20+, pentru că modelul Note20 ar putea să păstreze modelul de anul trecut de la Note10 şi să fie livrat din fabrică cu un panou Full HD+.

 

Desigur, este prea devreme să putem trage concluzii despre capabilităţile modelelor Note20, care vor ajunge pe piaţă abia în toamnă. Cert este că Samsung va livra telefoane cu cele mai performante tehnologii pe care le are la dispoziţie în 2020, iar îmbunătăţirile vor putea fi văzute chiar şi între dispozitive lansate la 6 luni distanţă.

 

Sursa 1 - https://www.go4it.ro/telefoane-mobile/galaxy-note20-primele-detalii-despre-ecranul-urmatorului-telefon-de-top-de-la-samsung-18794757/

Sursa 2 - https://www.gsmarena.com/first_batch_of_samsung_galaxy_note20_leaks_starts_pouring_in-news-41359.php

Sursa 3 - https://twitter.com/UniverseIce/status/1224518118984171520

 

8 Răspunsuri 8

Neaplicabil
Nu-i rau. Hardware-ul pare super ok. Sa vedem cum se misca si in folosirea zilnica. 🙂 Pentru ca degeaba hardware-ul e impresionant, daca soft-ul il trage in jos.

Vio73
#StarMember
Întotdeauna după gama S apărare și Note. Teoretic, acestea din urmă ar trebui să fie mai capabile!

FaraUnID
Campion certificat

Samsung Galaxy Note 20 a fost strecurat intr-o reclama la aer conditionat

Samsung a lansat pe 25 Martie ceea ce pare a fi o simpla reclama la un sistem de aer conditionat. Ceea ce nu au observat multi este insa telefonul din reclama, cu care o tanara controleaza temperatura de la distanta. Aceasta tine in mana ceea ce pare a fi noul Samsung Galaxy Note 20.

Pare o simpla reclama la un aer conditionat, pana cand la secunda 54 din clip, vedem un telefon. Un telefon caruia ii lipseste notch-ul si are ceea ce pare a fi Infinity Display. Si fiind tot un ecran, telefonul are camera frontala integrata sub display. Ce sa fie oare? Galaxy S20 avem, cu tot cu variantele sale, altu’ mai ieftin nu prea cred, deci este vorba despre Samsung Galaxy Note 20.

Bine, ar putea fi un simplu mock-up, insa asemanarile cu leak-urile care au tot aparut pe internet sunt izbitoare.

Sursa - https://zonait.ro/samsung-galaxy-note-20-a-fost-strecurat-intr-o-reclama-la-aer-conditionat/

FaraUnID
Campion certificat

Samsung livrează Galaxy S20 în două configurații distincte, una fiind motorizată de chipsetul Snapdragon 865 iar a doua de soluția proprie Exynos 990, cumpărătorii primind-o pe una sau pe cealaltă în funcție de regiunea în care se află, fără a fi informați în mod explicit sau a le fi oferită posibilitatea să aleagă.

 

La scurt timp după lansarea seriei Galaxy S20 a ieșit la iveală că cele două variante de configurație nu sunt chiar atât de similare pe cât ar fi dorit Samsung, ediția cu chipset Exynos 990 având performanțe sesizabil mai mici decât cea bazată pe Snapdragon 865. Aparent, nemulțumirea este și mai mare în spatele ușilor închise, eșecul inginerilor Samsung de a ține pasul cu rivalul Qualcomm fiind interpretată ca o umilință în țara natală.

 

Însă lucrurile nu vor rămâne așa pentru mult timp, Samsung pregătind o versiune revizuită de chipset care va debuta sub numele Exynos 992, cel mai probabil pe modelul Galaxy Note 20.

 

Încă neanunțat oficial, Exynos 992 va fi produs folosind noul proces de fabricație pe 6nm dezvoltat de Samsung, câștigul de performanță promis fiind de 1-3%, comparat actualului etalon Snapdragon 865 și ceva mai mult, dacă ne raportăm la Exynos 990.

 

Un alt motiv pentru care Samsung ar putea avea nevoie de un chipset Exynos mai rapid este întârzierea sau anularea de către Qualcomm a reviziei Snapdragon 865+. Astfel, Exynos 992 devine un element esențial pentru departajarea lui Galaxy Note 20 de actualul model Galaxy S20, dar și de restul competiției din piața smartphone. Deși este posibil ca Samsung să livreze noul chip Exynos și altor producători, Galaxy Note 20 va fi cu siguranță primul beneficiar. Nu în ultimul rând, disponibilitatea unui chipset propriu și cu performanțe competitive poate fi o plasă de siguranță pentru eventualitatea în care actuala criză Covid-19 aduce noi perturbații pe lanțul de aprovizionare cu componente.

 

Sursa 1 - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/galaxy-note-20-19144184/

Sursa 2 - https://www.sammobile.com/news/galaxy-note-20-exynos-992-soc-improved-performance/

FaraUnID
Campion certificat
Întrucât Galaxy Note20 este următorul model „flagship” sud coreean, compania va încerca probabil să acopere cât mai multe sgmente de piață cu acesta. Modelul standard ar putea fi astfel livrat fără un ecran curbat. Vestea că un Galaxy Note20 standard ar putea fi livrat cu un ecran plat este cel puțin interesantă. În primul rând pentru că sugerează că acesta va fi un model mai ieftin. Probabil că acesta va fi comparabil cu un model „Lite” din trecut, cu o rezoluție scăzută a ecranului și fără anumite funcții de top. Noul Galaxy Note20 ar putea mări și mai mult diferența între modele folosind un ecran mai ieftin de produs. Dacă ar renunța și la alte funcții, precum încărcare wireless sau rezistență la apă, acest model ar putea fi livrat la un preț semnificativ mai mic. Un model similar, cu ecran plat, a fost Galaxy Note10 Lite, lansat la începutul acestui an, care venea inclusiv cu un procesor dintr-o generație mai veche, pe lângă o cameră inferioară și o construcție din plastic. Totuși, asta ar putea sugera că Samsung ia în calcul și faptul că Galaxy S20 la 1.000 euro preț de pornire a fost puțin exagerat pentru mulți dintre clienții fideli. Informația despre ecranul plat al lui Galaxy Note20 este Ice Universe, un cunoscut leaker de pe Twitter. Există deja și imagini 3D cu acest presupus design, realizate de XLEAKS și PIGTOU. Poate fi observat și un modul de cameră dreptunghiular, similar cu cel de pe S20 și amplasarea butoanelor pe partea din dreapta. Seria Galaxy Note10 mutase toate butoanele fizice pe partea stângă. Sursa - https://www.go4it.ro/content/componente-pc/galaxy-note20-ecran-plat-19147528/

FaraUnID
Campion certificat
Cica Samsung a scapat "din greseala" pe net 2 fotografii cu Galaxy Note20 Ultra. Telefonul a putut fi văzut pe site-ul Samsung din Rusia, Ucraina și China și a fost observat de către Max Weinbach, redactor la xda-developers. Acesta a publicat imediat imaginile pe contul său de Twitter, iar acum le putem vedea și analiza și noi. Weinbach susține că noua culoare se numește Mystic Bronze. Culoarea telefonului este într-adevăr inedită, fiind nouă pentru seria de smartphone-uri Galaxy Note. Seamănă cumva cu ceea ce alte companii numesc „rose gold”, însă are o tentă mai apropiată de maro decât de galben. Se poate observa în fotografii și un S-Pen de culoare similară, metalizată, în timp ce spatele telefonului pare să fie acoperit cu sticlă mată. Modulul de camere are doar trei senzori, față de patru cât au început să ofere telefoanele de top în ultima perioadă. Probabil pentru că Samsung nu consideră senzorul 3D TOF drept o cameră, poziționându-l separat, lângă cele trei camere obișnuite. De altfel, modulul de cameră nu este mult diferit față de cel de pe Galaxy S20 Ultra. Samsung pare să meargă pe ideea de simetrie, incluzând toate cele trei camere în decupaje rotunde, chiar dacă în partea de jos, camera are un obiectiv periscopic cu prismă, care are o formă pătrată la exterior. Înscrisurile precum „100X Zoom” au dispărut complet, iar întregul design pare să fie mai elegant decât cel de pe S20 Ultra. De altfel, tot telefonul pare să fie mai elegant, cu linii curbate subtile pe laterale și linii drepte în partea de sus. Forma generală a telefonului nu pare să fie foarte diferită față de Galaxy Note10 de anul trecut, de exemplu, ceea ce nu este un lucru tocmai rău. De asemenea, în fotografia din lateral se vede că ecranul nu este foarte curbat pe laterale, în timp ce butoanele power și volum se întorc pe partea dreaptă a dispozitivului, după ce acestea au fost mutate pe stânga pe seria Note10. Sursa - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/primele-poze-oficiale-cu-galaxy-note20-ultra-cum-arata-noul-flagship-samsung-19149479/

FaraUnID
Campion certificat
Galaxy Note20 ar putea fi livrat în varianta Europeana tot cu Exynos 990, in timp ce versiunea US va primi SD865+ Utilizatorii din Europa vor trage din nou bățul scurt atunci când vine vorba despre flagship-urile de la Samsung. Nu numai că aceștia vor primi un procesor Exynos, ci acela va fi neschimbat față de seria Galaxy S20 din primăvară: același model Exynos 990 5G. Informația vine din Coreea de Sud, unde Ddaily spune că Samsung va livra din nou dispozitive în țara de origine echipate cu procesoare de la Qualcomm, nu din producția proprie. Sursa - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/galaxy-note20-ar-putea-fi-livrat-in-europa-tot-cu-exynos-990-versiunea-us-va-primi-sd865-19150702/

FaraUnID
Campion certificat

Conform listei de prețuri pentru Europa, publicată de MySmartPrice, Samsung se pregătește de a lansa noile telefoane Galaxy Note20 la un preț de pornire de 999 de euro. Acestea nu par a fi cu mult mai mari decât în cazul Galaxy S20, însă există o diferență: versiunea de 999 de euro ar putea fi pentru modelul Galaxy Note20 cu 4G (nu cu 5G), care ar putea fi livrat cu un ecran inferior și alte compromisuri.

 

  • Samsung Galaxy Note20 4G 256GB: EUR 999
  • Samsung Galaxy Note20 5G 256GB: EUR 1099
  • Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G 256GB: EUR 1349
  • Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G 512GB: EUR 1449

 

Această listă de prețuri sugerează că Galaxy Note20 va veni în două variante, cu 4G și cu 5G, cu o diferență de 100 de euro între ele. Modelul de bază nu va fi oferit în mai multe variante de stocare internă și nici memorie RAM. Se zvonește că acest model va fi echipat cu „doar” 8 GB memorie RAM. De asemenea, acesta ar putea primi un ecran Full HD+ la 60 H, nu la 120 Hz, precum modelele S20 din primăvară și cu un sistem de camere împrumutat de pe Galaxy S20 standard.

 

Pe de altă parte, Galaxy Note 20 Ultra pare să meargă în aceeași direcție cu Galaxy S20 Ultra. Telefonul vine doar în variantă 5G, cu două opțiuni de stocare: 256 și 512 GB. Dacă Samsung va păstra tradiția începută anul trecut, acest model va include și un slot de card microSD, pe când Galaxy Note20 standard nu ar primi așa ceva. Acest model pare să păstreze configurația și camerele modelului Galaxy S20 Ultra, cu senzor principal de 108 megapixeli și „space zoom” 100X, un ecran la 120 Hz cu rezoluție QHD și 12 GB memorie RAM.

 

Evenimentul de prezentare Galaxy Unpacked, unde vor fi anunțate modelele Galaxy Note20, Note20 Ultra, dar și noul model pliabil Galaxy Z Fold2, tabletele Galaxy Tab S7 și accesoriile Galaxy Watch 3 și Galaxy Buds Live va avea loc pe 5 august, exclusiv online. Alături de prețul telefoanelor Galaxy Note20, MySmartPrice a oferit și prețul aproximativ pentru căștile în formă de bob de fasole: 189 euro.

 

Sursa - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/galaxy-note...