anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Zvon: Oppo intră oficial pe piața din România?

Anonim
Neaplicabil

Zvon: Oppo intră oficial pe piața din România?

Eu aș vrea să mai vină un jucător important să mai tempereze puțin piața, deși e greu.

Sursa:

https://gadget.ro/oppo-in-romania-din-2020-pe-canal-oficial/

7 Răspunsuri 7

Jay
Campion certificat
Foarte bine.. concurenta face minuni pentru clienti!.. Nu pot sa spun ca ma voi inghesui, mi s-au parut cam scumpe, dar, daca, se incadreaza in cerintele mele si, nu ustura pretul mai tare decat ustura firma la alte telefoane.. cine stie..

Anonim
Neaplicabil
Din grupul de firme din care face parte Oppo mai gasim niște brand-uri de smartphone-uri: Vivo Realme OnePlus S-ar putea să conteze! Și sunt tot "chinezisme" :))))

Vio73
#StarMember
Îi așteptăm cu mare interes! Concurența este întotdeauna benefică!

FaraUnID
Campion certificat
Oppo a intrat în mod oficial pe piața din România, iar acum anunță că telefoanele sale vor fi disponibile în Europa și prin intermediul operatorului Vodafone, pe lângă magazinele de produse electronice. Parteneriatul între cele două companii pornește cu disponibilitatea în șapte țări, printre care se regăsește și România și va fi dezvoltat progresiv și în alte țări în care operatorul britanic este prezent. Sursa - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/oppo-vodafone-19145583/

DanielaH
Moderator
Nu mai e zvon. Orange lansează astăzi brandul OPPO în magazinul online cu 2 telefoane flagship. - OPPO Find X2 - OPPO Reno3 Pro (Vinci 5G) 12+256GB Spor la cumpărături!

Anonim
Neaplicabil
Super! Abia aștept să-l butonez în Orange Shop. 😉

Vio73
#StarMember
O să trec și eu zilele astea, dar numai să îl aibă în Shop.