anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Xiaomi 11 lite 5G baterie complet descarcata din online

Gelupescaru
Începător

Va salut, am achiziționat un telefon din magazinul on-line, toate bune și frumoase, dar telefonul a venit cu bateria descărcată complet as vrea să știu dacă e normal acest lucru, încă nu am mai pățit, de obicei toate telefoanele achiziționate aveau între 40/ 80 la sută baterie cred, mulțumesc.

5 Răspunsuri 5

Vio73
#StarMember

Salutare!

Și nu se încarcă sau are vreo problemă? Eu am acest telefon de peste 1 an și este foarte bun.

Să-l folosești cu plăcere!

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Depinde cat timp a stat in depozit. Teoretic, asa ar trebui sa fie. Cum ai zis tu. Undeva la 40%. Dar pot exista si exceptii. 
Daca telefonul a venit sigilat si nu are probleme de incarcare/descarcare, eu zic sa-l folosesti linistit. 
Eventual fa-i un ciclu complet de incarcare pana la 100%, descarcare pana la 0% (sau pana cand nu mai porneste). Preferabil cu telefonul inchis. Deci, ideal ar fi peste noapte, sau cand nu ai nevoie de telefon.

Client Orange

Pololică
#StarMember

In urma cu aproape 3 ani am cumparat un IPhone (nu era cel mai nou model) si venise si el cu bateria descarcata. De aproape 3 ani n-am avut probleme cu bateria (2 ani la mine, restul la sora). Doar uzura normala de utilizare (facuta de mine, evident). Probabil a fost un model (culoare telefon, capacitate memorie, etc) mai putin cerut si s-a descarcat stand.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Un alt exemplu, chiar recent. Mi-am dat comanda de baterie pentru laptop. Si dupa ce am montat-o si am vrut sa-l pornesc, n-a vrut sa porneasca. Imi aparea ca bateria e descarcata. Dupa ce l-am conectat la incarcator si l-am pornit, am observat ca de fapt, bateria era incarcata (partial).

Ce vreau sa spun cu asta e ca pot aparea situatii de genul asta, atunci cand bateriile stau mai mult timp fara sa fie folosite. Pana la urma, e o reactie chimica acolo. 

Deci, atata timp cat telefonul a venit sigilat si nu exista probleme de incarcare/descarcare, eu nu mi-as face griji.

Client Orange

Oricum, dacă ar fi vreo problemă, ai drept de retur in 30 de zile, dacă e luat online.