anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Upgrade la emui 10 pe huawei mate 10 pro

Adelinaiaz
Începător
Buna. Recent am primit notificare pt a face upgrade la emui 10 pe huawei mate 10 pro. A facut cineva acest upgrade pe acest model de telefon sau un "pro" cu o vechime similara (mai vechi de 2 ani)? Cum se mișcă telefonul? (am o experienta negativa cu un p20lite, care se misca muuult mai lent dupa upgrade). Ati intampinat alte inconveniente?
5 Răspunsuri 5

Vio73
#StarMember
Dacă nu vrei, poți să refuzi o vreme acest upgrade, dar la un moment dat, tot va trebui să-l faci. Uite aici ceva detalii: https://gadget.ro/huawei-mate-10-si-p20-pro-au-primit-update-la-emui-10-bazat-pe-android-10/ Succes!

Anonim
Neaplicabil
Sincer, nu văd nicio problemă să nu faci update. Este un telefon bun și va merge la fel de bine și după acest update. Eu zic să încerci!

Razvan
#StarMember
Impresii ale posesorilor de Huawei Mate 10 pro. https://forum.softpedia.com/topic/1100489-huawei-mate-1010-pro/page__st__9846

teacher_
#StarMember
Salut! Eu mi-am luat recent un P30 pro și am făcut update la emui 10. Vreau să îți spun că merge perfect. Nu am nici o problema cu telefonul. Poți să îți faci liniștită!

Ascary
Campion certificat
Treaba e sa nu te bagi prea mult in sistemul de operare altfel risti sa il strici. Lasat totul pe by default ca sa fie bine :))