anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Update la sistemul de operare Pie

PandaVlad
Junior
Când se face update cu android Pie la un Samsung S8 +.
29 Răspunsuri 29

Razvan
#StarMember
Probabil luna aceasta, încă nu l-au terminat de testat, de obicei actualizarea SO la telefoanele cumpărate prin operator de telefonie au o întârziere medie de 6 luni.

PandaVlad
Junior
Telefonul nu este cumpărat de la operator. Mulțumesc mult de informație.

Razvan
#StarMember

https://www.ilovesamsung.ro/stiri/galaxy-s8-android-pie-pe-multe-piete/amp/

Încearcă actualizare prin cablu de date, reset la setările din fabrica și update OTA. Ce CSC ai la telefon, ROM, ORO, COA sau alta tara, ca la noi se aduc și de pe piața asiatică/africană telefoane.

Romeo_
Senior certificat
Daca nu reusesti mergi intr-un service de telefoane 😉

Ascary
Campion certificat
Note 9 cumpărat de la Orange a primit updatele de acum câteva luni. La operatorul de telefonie mobilă updateul se face in funcție de model. Ultimele ieșite pe piata au întâietate. S8 va primi probabil prin septembrie. Tabletele in octombrie.

Ascary
Campion certificat
Întrebare pentru @razvan :când ai primit ultima dată un telefon de pe piata africana?

PandaVlad
Junior
Stiu ca modelele note 9 si samsung s9 au primit update-ul de la operator.

Ascary
Campion certificat
Oricum nu prea cred că este o îmbunătățire cu acest Upgrade. Cunosc multi posesori de Note 9 care s-au întors la Oreo. Bateria se descarcă mai repede și unele setări au dispărut. După ultimul update de Pie din iunie parca s-ar mai stabilizat OS-ul. Personal n-am sesizat diferente majore. Poate doar cele de securitate

TheSpecialist
Maestru
Personal, nu aștept cu nerăbdare update-urile la SO de pe Android. În ultimii ani am observat ca dacă stai sa pui în balanta "+" - urile și "-" - urile, nu prea ieși cu mult în câștig. De multe ori, introduc câte o chestie noua în meniu la telefoanele care sunt mai vechi de 1 an, care culmea nu le mai găsești dacă achiziționezi ultimul model de telefon, având aceeași versiune de Android. Din fericire nu am observat o încetinire ( știu ca pe la iPhone era problema asta) dar la nivel de look vad o involuție pe an ce trece. Este o părere personala, poate voi vedeți altfel lucrurile. Dar, din punctul meu de vedere, consumerismul și-a pus amprenta serios și în acest domeniu.

Razvan
#StarMember
@ascary, dacă cumperi Samsung de la Quick mobile, evomag sau alt magazin obscur ai șanse mari sa iei un telefon african.

Vio73
#StarMember
Eu am android pie pe S8 de vreo câteva luni. Într-adevăr, la operator durează mai mult.

Razvan
#StarMember
El nu a luat telefonul de la operator.

Vio73
#StarMember
Să nu fie atunci softul pentru altă regiune.

Ascary
Campion certificat
De la Quiq mobile am luat un hTC HD2 dacă îl mai tii minte Răzvan 🙂 Pe atunci erau serioși.