anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Top 10 AnTuTu Ianuarie 2020

FaraUnID
Campion certificat

Acum că luna ianuarie s-a terminat, AnTuTu a publicat topul celor mai performante smartphone-uri pe care utilizatorii le-au testat în primele 31 de zile din 2020. Multe dintre smartphone-urile de pe această listă sunt exclusive Chinei, în timp ce Samsung, cel mai mare producător de smartphone-uri la nivel mondial, nici măcar nu se află în topul celor mai performante dispozitive cu Android. Există de asemenea şi un top al celor mai performante smartphone-uri mid-range tot pentru aceeaşi perioadă.

 

1. TOP 10 cele mai puternice telefoane cu Android din ianuarie 2020

- Vivo iQOO Neo 855 Racing – 504.796

- Vivo iQOO Pro 5G – 502.228

- Vivo Nex 3 5G – 498.223

- OnePlus 7T Pro – 496.134

- OnePlus 7T – 495.733

- ASUS ROG Phone 2 – 491.491

- Realme X2 Pro – 484.106

- Honor V30 Pro 5G – 481.121

- Oppo Reno Ace – 476.144

- Huawei Mate 30 Pro 5G – 472.698

 

Se pare că şi în ianuarie 2020, Vivo conduce detaşat clasamentul cu unele dintre cele mai performante smartphone-uri de pe piaţă. Modelul de top, iQOO Neo 855 Racing este echipat cu Snapdragon 855+ şi răcire cu lichid la interior, reuşind să păstreze temperatura procesorului scăzută pe durata utilizării. Nivi modelele iQOO Pro 5G sau NEX 3 5G nu sunt cu mult în urmă, fiind echipate cu acelaşi procesor. De fapt, toate modelele din acest clasament folosesc Snapdragon 855+ de la Qualcomm, în afară de cele două modele de la Huawei: Honor V30 Pro 5G şi Mate 30 Pro 5G.

 

Acestea folosesc o versiune îmbunătăţită a procesorului Kirin 990, echipat cu un modem 5G şi cu nuclee mai performante decât cele de pe varianta 4G, fiind bazat pe un proces de fabricaţie îmbunătăţit: 7nm+ EUV.

 

2. TOP 10 cele mai puternice telefoane mid-range din ianuarie 2020

- Oppo Reno 3 5G – 397.965

- Vivo X30 Pro 5G – 326.851

- Redmi K30 5G – 322.927

- Oppo Reno 3 Pro 5G – 320.597

- Honor 9x Pro – 311.226

- Huawei Nova 6 SE – 305.797

- Honor 20S – 303.127

- Redmi Note 8 Pro – 289.696

- Redmi K30 – 275.323

- Oppo Reno 2 – 267.809,

 

Pe piaţa de smartphone-uri mid-range, situaţia se schimbă. Se pare că cel mai puternic model din listă este Oppo Reno 3 5G, primul din aceste top-uri echipat cu chipset-ul Dimensity 1000L de la MediaTek, care pare să fie cu aproximativ 30% mai puternic decât un Snapdragon 765 sau Exynos 980, modelele mid-range dezvoltate pentru dispozitive 5G. Kirin 810, lansat anul trecut, se ţine încă bine pe lângă aceste modele în modelele Huawei şi Honor, în timp ce variantele din partea de jos a clasamentului folosesc Helio G90T de la MediaTek (Redmi Note 8 Pro) şi Snapdragon 730G, modelul mid-range din generaţia precedentă de la Qualcomm.

 

Rezultatele ambelor topuri sunt media scorurilor pentru fiecare telefon în parte pentru perioada desemnată.

 

Sursa 1 - https://www.go4it.ro/telefoane-mobile/antutu-top-10-cele-mai-puternice-telefoane-cu-android-in-ianuarie-2020.-modele-high-end-si-mid-range-18792017/

Sursa 2 - https://www.gsmarena.com/antutu_releases_january_top_10_vivo_remains_on_top-news-41357.php

 

10 Răspunsuri 10

TheSpecialist
Maestru
M-ai făcut curios cu telefoanele astea Vivo. Sincer nu am auzit de ele pana acum. O sa ma documentez suplimentar. Mulțumesc de informații.

FaraUnID
Campion certificat
Clasamente precum aceste nu fac altceva decat sa intareasca si mai mult ideea ca ceea ce este scump sau "brand" nu este neaparat si performant.

TheSpecialist
Maestru
Categoric. Sunt multe terminale care se vând scump doar pt ca au un anumit logo. De mult cochetam cu ideea de a achiziționa un OnePlus, cred ca 2. Era în perioada când aveai nevoie de invitație sau ceva de genul. Ce mi se pare interesant e ca Huawei menține telefoane în acest top.

Anonim
Neaplicabil
Mă bucur că văd în clasament OnePlus. Cred că acesta va fi următorul meu brand luat în calcul la schimbarea telefonului.

teacher_
#StarMember
Oppo și Redmi au cele mai multe în top... Unde e Samsung, unde e Apple..?

Ascary
Campion certificat
Note9 are racire cu lichid din 2018. Cu S7 nu puteam sa stau in VR mai mult de jumatate de ora fiindca se incalzea extrem de tare telefonul. Cu Note9 pot sta cat vreau ca nu are nimic. Note 9 va ramane in anale ca cel mai bun telefon al tuturor timpurilor. Nici macar Note 10 nu a reusit sa il intreaca,ba chiar a regresat. Senzor de amprenta slab in comparatie cu Note 9,pixeli morti in jurul gaurii din ecran,lipsa jackului 3,5 etc. Benchmarkurile facute pe Vivo etc nu sunt relevante pentru utilizatorul obisnuit.

FaraUnID
Campion certificat
Benchmarkurile facute pe Vivo etc SUNT relevante pentru utilizatorul capabil sa vada lucrurile dincolo de gard si pentru care telefon mobil nu este egal cu Samsung si / sau Apple. Aceste teste vin sa intareasca ideea ca ceea ce costa o caruta de bani doar pentru ca este de firma, nu este neaparat si performant sau ceea ce este ieftin si no name nu trebuie sa fie si slab dpdv calitativ.

Vio73
#StarMember
Nu am văzut în niciun magazin telefoanele Vivo, dar este un clasament destul de interesant. Unele mărci foarte vândute văd că nici nu există deloc în el.

Ascary
Campion certificat
Pe 95% din utilizatorii de telefoane nu ii intereseaza testele,ei voar doar ca telefonul lor sa mearga bine. Văzătorii dincolo de garduri traiesc in lumea lor varandu-si sub nas unul altuia benchmark-rile si incercand sa-i convinga si pe altii de insemnatatea testelor. Majoritatea ne-am obisnuit sa respiram si fara ele. _________ Nici n-ai sa vezi Vio,pentru ca nu intereseaza pe nimeni. Retailerii stiu ce se cauta.

FaraUnID
Campion certificat
Creativitatea si inteligenta sunt deseori denumite gandire outside the box. "Este dificil sa gandesti diferit. Pentru cei care o fac in mod curent, poate ca este simplu. Este mai degraba o chestiune de antrenament. Exista moduri de a actiona si de a functiona care devin obiceiuri. Un obicei poate fi acela de a functiona intr-o maniera creativa. Asta poate deveni un fapt curent. Este vorba de a gandi si reflecta asupra lucrurilor intr-o maniera diferita si de a te amuza facand asta. Incetul cu incetul, acest fapt devine un comportament de zi cu zi. Daca vorbim de degenerarea creierului, de exemplu… E rezultatul folosirii acelorasi neuroni, fara exceptie, a executarii acelorasi sarcini. Or, creierul actioneaza, si el, ca un muschi. Se atrofiaza daca folosesti numai o parte a musculaturii. Neuronii nefolositi se degradeaza, dispar. Creativitatea este, pana la urma, o chestiune de neuroplasticitate: sa poti crea noi sinapse, sa te amuzi facand acest lucru, sa poti privi lucrurile altfel, sa le experimentezi diferit si sa incerci noi comportamente. Pentru a continua sa fii suplu si deschis catre noutate. Vedem multi oameni care fac asta usor si simplu, dar vedem multi care nu reusesc sa iasa din schemele lor de gandire. Sunt schemele lor de gandire repetitive, similare" - Alain Cardon Pentru restul exista intotdeauna varianta achizitionarii unui produs vazut pe un afis lipit pe o poarta, chiar daca acel produs nu face parte din categoria de produse care sa necesite o achizitie imediata!