anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Telefon iPhone 15 furat

Ramo013
Junior

Bună. Am achiziționat de la Orange, pe puncte thank you, și rate la el, un iPhone 15, iar astăzi mi a fost furat. Telefonul este închis de cine l-a găsit, și nu îl pot găsi prin cloud de pe iPhone ul vechi. Exista vreo posibilitate ca cei de la Orange sa ma ajute sa îl găsesc, fiind cumpărat de la ei? Totuși, am o rata de plătit pe 2 ani, trebuie sa găsesc o modalitate de a-l găsi. Sau știe cineva alte soluții de a găsi un iPhone 15? Va mulțumesc 🙏 

8 Răspunsuri 8

Vio73
#StarMember

Bună, @Ramo!

Îmi pare nespus de rău pentru evenimentul nefericit prin care treci și sper să rezolvi cat mai repede.

Nu știu și nu cred că te poate ajuta cu ceva Orange ( numai poate dacă ai asigurare), dar poate te ajută materialul de aici:

https://support.apple.com/ro-ro/guide/iphone/iph7cc193cfc/ios

Baftă! 

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

Faptul ca e inchis nu ar trebui sa afecteze. Din cate stiu, Find My iPhone functioneaza inclusiv cand telefonul este inchis. Singura varianta de a nu fi gasit este cu functia Find My oprita, ceea ce nu se poate face decat daca se cunoaste parola contului iCloud. Deci doar daca ai dezactivat tu acea functie, sau cineva iti stie parola contului iCloud, sau nu te-ai logat in iCloud in primul rand. Daca e adaugat pe cont, ar trebui sa poata fi gasit. 

Deci incearca: https://www.icloud.com/find

Din pacate, Orange nu te poate ajuta in cazul asta.

Client Orange

Pololică
#StarMember

Dacă telefonul are esim, ai șanse mari sa fie găsit (esim nu poate fi scos fizic din telefon, deci șanse minime sa fie pornit fără a se conecta la rețea).

In rest, recomandările colegilor de comunitate zic ca sunt cele pe care le poți urma. 

PS: vezi dacă poți pune numărul de telefon pe ecranul IPhone-ului. Poate persoana este "de bună credință". Oricum nu-l poate folosi cu icloud blocat. 

delfinas
#StarMember

Cum a scris si Vio, Orange te poate ajuta doar daca ti-ai facut asigurare la ei. In rest, doar politia ar putea face ceva. L-ai declarat furat? Stii cam in ce circumstante s-a intamplat incidentul?

stanciulescu14
Începător

Mergi la politie cu factura, ca sa dovedesti ca e al tau, iar mai apoi in baza imei ti-l vor gasi. Ca timp… depinde cat de repede e pus in functiune telefonul. Succes!!

CristianP13
Explorator

Orange nu are cu ce sa te ajute, din pacate. Daca aveai Find My activat iti dadea localizarea chiar daca e inchis. Intra in iCloud web si blocheaza-l. Oricum nu are ce sa faca cu el, e bun doar pentru piese fiind blocat pe contul tau.

Anonim
Neaplicabil

Dacă schimbi placa de baza automat dispare contul de icloud, o sa fie ca un telefon nou scos din cutie. Bine e cam 1500 lei o placa de baza dar na. Telefonul slabe șanse sa mai fie recuperat. Dacă avea asigurare pt furt primea altul nou. Eu dacă as cumoara un telefon atâta de scump as face și asigurare, ca să fiu sigur ca ma bucur de bunul ala câțiva ani

ramscher
Explorator

Cu vreo zece ani în urmă, mi s-a furat un telefon mult mai simplu. Știam în ce zonă mi s-a furat. Am mers la secția de poliție din zonă și am depus o plângere. Nu a durat mult, circa două săptamâni, și mi-au comunicat unde, în ce zonă (în București) a fost folosit telefonul, cu o altă cartelă. După câteva luni, mi-au recuperat telefonul. Din păcate, "meșterul" a umblat în el în așa fel, poate în dușmănie, încât n-zm mai putut să-l folosesc. "Meșterul" era un cunoscut ca hoț de către poliție.

Ca soluție, poate nu strică să faceți o sesizare la poliție. Ei pot obține de la Orange date privind folosirea telefonului.

Succes!