anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Telefoane Samsung vs LG?

Razvan
#StarMember
Performanță, display, baterie, camera foto-video, materiale din care este alcătuit. Recomandări?
19 Răspunsuri 19

Vio73
#StarMember
În ultimii ani am ales Samsung, dar sincer, îmi face cu ochiul un Lg V 40 sau G7. Nu mai zic de faptul că o să apară în curand Lg G8, care e beton. Bateria am înțeles că ar fi mai ok și ar fi mai bun la semnal. În rest, ambele foarte bune.

Jay
Campion certificat
Samsung de 5-6 ani, multumita, asa ca foarte rar ma uit la altceva in afara de marca asta.. Upgrade-ul va fi tot pe Samsung.. Sincer cand spun telefon ma gandesc mai degraba la Samsung.. cand spun aparat foto ma gandesc mai repede la LG, cand spun TV ma cam gandesc la amandoua.. Am avut, acum multi ani, un LG ca telefon de serviciu, cu clapeta, nu m-a impresionat prea tare, mai ales ca eu comparam la momentul ala cu nokia..

eda2k
Cunoscător
Salut, Ultimele 5 smartphones sunt LG - de fapt, toate smartphone-urile utilizate au fost LG. LG Optimus Black, LG G2 Mini, Nexus 5X (produs de LG, sub marca Google), LG G6 și actualul LG V30+. Calitate bună, fără blocaje, meniul curat, durabilitate. Ce nu-i ok - update-urile. Dacă vrei ultimul Android, update de securitate, LG nu-i pentru tine !

Vio73
#StarMember
Fie vorba între noi, care e treaba cu update-ul la android? Dacă e ultimul, la ce mă ajută? Plus că și la Samsung se mai întârzie de obicei!

Miha_Z
#StarMember
Asa cum am mai zis, optez intre Samsung si Iphone. Restul marcilor nu ma tenteaza. Deci in aceasta situatie clar Samsung, e net superior la LG. Samsung fabrica mobile cu mai multa atentie la detalii si din materiale de mai buna calitate si e net superior la capitole precum design, display, camera foto si video, autonomia...

eda2k
Cunoscător
@Miha Z: Depinde ce dorești .. Am ales LG v30+ pentru: - autonomie (93 h) - camera wide; - standard IP68; - MIL-STD-810G compliant - quad dac; - fiabilitate; - preț.

Ascary
Campion certificat
Foarte bune LG-urile. Am avut unul cu clapeta cu un afișaj foarte plăcut,pictograme etc. Pe atunci lumea nu prea știa de Samsung iar Nokia și LG dețineau supremația. In timp coreenii de la Samsung cu bugete imense au dezvoltat propriul telefon,piept mai ținând pentru o vreme hTC-ul însă în câțiva ani l-depasit și pe acesta superior fiindu-i doar Apple. In ultimii 3-4 ani este o bătălie acerba intre cei doi giganți. Deocamdată nu se știe cine este sau va fi învingător. Fanii Samsung zic că el iar fanii Apple că al lor este mai reușit. Acum și eu fiind fan Samsung pot fi subiectivă 🙂 Cert este că LG a fost și va rămâne un telefon superb și este o alegere potrivită pentru cei vor un telefon bun la un preț mai decent.

TheSpecialist
Maestru
LG - urile (și nu doar la telefoane) mențin încă niște preturi decente, comparativ cu ce performante oferă terminalele. Samsung face telefoane foarte bune dar au cam bătut câmpii cu prețul de la S8 încoace. De iPhone nu mai zic, acolo cumperi brandul. Am avut de-a lungul timpului câteva telefoane LG și am fost foarte mulțumit de ele. Dar la fel am fost mulțumit și de Samsunguri. Regret și acum S5-ul pe care l-am avut. Era un telefon incredibil pt vremea lui. Acum S-urile nu ma mai atrag, găselnița asta cu Edge la ecran nu e pentru flăcăi din punctul meu de vedere.

Miha_Z
#StarMember
The Special List, sa stii ca si pentru acest motiv imi plac la nebunie Samsung-urile. Vreo 2 ani am avut S7 EDGE si nu-mi venea sa ma mai despart de el. Si l-am tradat cu un Ihone 6. 😞 Acum am revenit la marea mea dragoste. 🙂

TheSpecialist
Maestru
Miha, aia ziceam, nu sunt pentru flăcăi, iar tu nu ești flăcău 🙂

Miha_Z
#StarMember
The Special List, ai glume in program in seara asta. :)) Am remarcat ce ai scris si eu venisem in sustinerea ideii tale. 😉

Vio73
#StarMember
Dacă ați testa și Lg-ul, ați vedea că oferă lucruri bune, la un preț decent.

TheSpecialist
Maestru
Miha, și eu te susțineam! Edge-urile mi se par potrivite pentru fete. Nu ma înțelege greșit!

Viotoon
Junior entuziast
Lg-urile mi se par bune . Am LgQ6 si este un telefon destul de bunicel .